Оттеглянето на Катарина Джонсън-Томпсън в три състезания в седмобоя поради

...
Оттеглянето на Катарина Джонсън-Томпсън в три състезания в седмобоя поради
Коментари Харесай

Преждевременният шок на Катарина Джонсън-Томпсън, тъй като актът с въртяща се плоча се разбива на парчета

Оттеглянето на Катарина Джонсън-Томпсън в три надпревари в седмобоя заради изтръпване на десния й крайник незабавно беше разказано като защитна мярка.

Но до момента в който гледаше по какъв начин основният противник Нафи Тиам демонстрира малко признаци на наслойка в първото си съревнование от какъвто и да било тип от 11 месеца, увереността на международния първенец би трябвало да е потърпевша доста.

KJT дойде в Рим с думите, че се усеща здрава и по-мотивирана от всеки път. Тя също акцентира, че този уикенд е на първо място за представянето с взор, който към този момент е квалифициран за Олимпиадата. „ Седмобоят е като въртене на чинии “, сподели тя. „ Трябва да се опитате да ги съберете дружно. “

С изключение на това, че тези чинии започнаха да се въртят отвън надзор в петък и не след дълго бяха на пода, разрушени на части.

Нейните 13,66 секунди на 100 метра с трудности бяха повече от половин секунда от най-хубавото й. Тя съумя да реализира 1,83 м в скока на височина, надалеч от PB, и съумя да хвърли единствено 12,44 м в тл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР