Една жена разкри вината си, след като изхвърли скъпи вещи,

...
Една жена разкри вината си, след като изхвърли скъпи вещи,
Коментари Харесай

„Изхвърлих ценните вещи на майка ми – чувствам се виновен, но имах основателна причина“

Една жена разкри виновността си, откакто изхвърли скъпи движимости, благосъстоятелност на майка си – само че твърди, че има основна причина за тяхното унищожаване.

Обяснявайки аргументите си в сърцераздирателна тематика във форума r/Confessions на Reddit, неназованият консуматор изясни, че майка й е отказала да изхвърли множеството от техните продукти и е настояла да държи празните свещници в неорганизирано гараж. Въпреки че „ знаеха, че не е наред “, те взеха решение да разчистят региона и изхвърлиха пакети от скъпи предмети.

Сега 23-годишният юноша се пробва да разбере дали са „ страшилище “ “ или не, откакто разчисти гаража, тъй че тя и сестра й, на 15, да могат да го употребяват като обществено пространство без неразбория.

Тя написа: „ Майка ми (58F) е от хората, които пазят всичко; и имам поради всичко – от остарели облекла, които не стават от десетилетия, до празни контейнери за свещи, които тя се кълне, че ще употребява наново, само че в никакъв случай няма да го направи, до същински отпадък, за който „ един ден ще откри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР