> ИлюстрацияРайонна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка

...
> ИлюстрацияРайонна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна погна изверг, печелил на гърба на болни деца

 > Илюстрация
Районна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който 34– годишен варненец, употребявал обществената мрежа " Facebook “ за набиране на средства за лекуване на заболели деца, като вкарвал в подвеждане потребителите й и набавял за себе си финансова полза.

С.С. е арестуван на 8 септември от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. След разбор на събраните досега доказателства по случая, мъжът е притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 209, алинея 1 по отношение на член 26, ал 1 от Наказателен кодекс. Той не е прочут на органите на реда и не е осъждан.

От собствен профил в обществената мрежа, обвиненият разгласил вик за помощ за обезпечаване на средства за лекуване на две лица, като употребявал фотосите на действително съществуващи такива. За даряване на средствата той дал дарителска сметка на името на своята брачна половинка. В хода на следствието е открито, че се касае за подправена благотворителна акция.

Работата по случая продължава под управлението на прокурор от Районната прокуратура във Варна. На С.С. е наложена мярка за неотклонение " парична гаранция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР