ИлюстрацияОт полицията съобщиха още любопитни подробности за лицето, което първоначално

...
ИлюстрацияОт полицията съобщиха още любопитни подробности за лицето, което първоначално
Коментари Харесай

Мъжът, блъснал майката и детето във Възраждане, с богато криминално досие

 Илюстрация
От полицията оповестиха още любопитни детайлности за лицето, което в началото избяга от местопроизшествието, а полицията потърси посредством медиите очевидци на пътното произшествие.

Ето какво още оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Варна:

Около 08:20 ч. на 26.05.2020 година, на пешеходна пътека на бул. " Цар Освободител, кръстовището с ул. " Ана Феликсова “ във Варна поражда ПТП, при което от л.а. " Пежо 607 “ са блъснати майка на 41 година с дете на 6 год. Пострадалите са откарани в болница, където за детето са открити травми на лакът, коляно и лице и строшаване на челен горен зъб и травма на крайник на майката. Оказана им е здравна помощ и по-късно са ориентирани за домашно лекуване.

Водачът, позволил ПТП-то, е напуснал мястото на произшествието. При извършените незабавни оперативно – издирвателни дейности, след към час  в кв. " Възраждане е открита укритата кола. Малко покъсно е открит и задържан  и лидера – 40-годишен мъж от Варна, недееспособен (лицето в никакъв случай не е имало Свидетелство за ръководство на МПС), осъждан, (с ефикасна присъда) за владение на опиати, с престъпни регистрации за ръководство на МПС след приложимост на алкохол над 1,2 промила и за кражба.  

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура – Варна. На мястото на произшествието, както и на изоставения автомобил са осъществени огледи. Водачът е арестуван за период до 24 ч., взети са му кръвни проби с оглед установяне съществуване на алкохол и/или наркотични субстанции. Работата по случая продължава. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР