> ИлюстрацияОсвен флакона, обирджията носел и пистолет, за който към

...
> ИлюстрацияОсвен флакона, обирджията носел и пистолет, за който към
Коментари Харесай

Маскиран успя да обере банка с лют спрей и да избяга пред очите на десетки в столицата

> Илюстрация
Освен флакона, обирджията носел и револвер, за който все още не е ясно дали е бил военен, газов или бутафорен. Старшата касиерка поставила в плик парите, които били отвън трезора, планувани за работа с клиенти денем, и ги дала. Секунди по-късно бандитът излязъл от клона и хукнал да тича пешком по улицата в посока " Ботевградско шосе “, обясниха очевидци. Въпреки че по време на закононарушението имало десетки очевидци по улицата, никой не обръщал внимание на тичащия с маска мъж.

" Сутринта валеше сняг и беше студено, употребявал е момента, че няма да се набие на очи, в случай че има маска пред лицето “, показаха опитни криминалисти. Екипите на полицията пристигнали извънредно бързо. През това време охранителят влезнал в прилежащата аптека, която също отваря в 8 часа като банката.

" Човекът пристигна при мен и изиска капки за очи, тъй като доста му лютеше. Тогава разбрах какво се е случило “, описа младата фармацевтка. Тя добави, че и аптеката и банката имат камери, само че снимат единствено вътре в пространствата. Предстои да бъдат прегледани записите от питателните камери, с цел да се ревизира дали не е влизал в клона да го огледа като клиент преди закононарушението. Криминалисти през вчерашния ден търсиха отпечатъци по входната врата на клона, както и записи от охранителни камери на разнообразни обекти в квартала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР