Илюстрация Увеличаване [ПроКредит Банк] Смаляване В последните години потребителите са

...
Илюстрация Увеличаване [ПроКредит Банк] Смаляване В последните години потребителите са
Коментари Харесай

Откриваме сметка в банка, без да я посещаваме

Илюстрация
Увеличаване
[ПроКредит Банк] Смаляване
В последните години потребителите са все по-активни онлайн и избират да не губят време в посещаване на банкови офиси. ПроКредит Банк предлага напълно далечен достъп до всичките си банкови услуги 24/7. Вече откриването на сметка, както и подписването на банкови документи, става без да е належащо посещаване на банков офис. Така клиентите могат да банкират, до момента в който пътуват, работят или си почиват. Необходим е единствено достъп до интернет, мобилно устройство (телефон или таблет) и документ за идентичност.

Удобно ситуиран на дивана у дома или до момента в който вечеряте в обичания ресторант, единствено в няколко лесни стъпки можете да свалите и инсталирате мобилното приложение Evrotrust. Отнема няколко минути, изцяло гратис и несъмнено е, и има правната стойност на персонално явяване в ПроКредит Банк. За клиента това значи по-малко хартия, неясноти, изгубено време и досадно висене на опашки. След като лицето е разпознато от разстояние, то може да подписва безграничен брой документи, както и да прикачва и изпраща такива за автограф към банката.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Благодарение на този новаторски развой, в ПроКредит Банк откриването на сметка с дебитна карта, депозит и пестелив влог, както и подписването на контракт за овърдрафт, жилищен заем или заем Инвестиция, е допустимо без посещаване на офис. За осъществяване на разплащания и ръководство на средствата си, клиентите на банката употребяват интернет банкиране и 24/7 зони с всички нужни функционалности.

С направените нововъдения и вложения, ПроКредит Банк се постанова като директна банка в обслужването на физическите лица, като дава на клиентите цялостен достъп до всички банкови услуги през цифровите канали за 24/7 обслужване на банката. Така с няколко лесни стъпки ставате клиент на ПроКредит и можете да управлявате финансите си когато и да е и от всяко място, без да е нужно да ходите до банков офис. Имате потребност единствено от мобилния си телефон и едно селфи време.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР