Илюстрация Увеличаване Автор: Елена Дончева Смаляване Добрата новина е: на

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Елена Дончева Смаляване Добрата новина е: на
Коментари Харесай

Ново място: Percolate

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Елена Дончева Смаляване
Добрата вест е: на " Оборище " има ново място. Това не звучи толкоз необичайно за този регион от центъра на София, където има лавинообразно разкриване на нови места непрекъснато в последните няколко години. Но за пръв път в квартала се появява особено място единствено за положително кафе.

Фотограф: Елена Дончева
Собственици са Илонка и Тез (тя е от София, той от Чикаго). Тез идва от IT сферата и на това може би се дължи неговата деятелност - скоро Percolate ще продава своята селекция кафе в Амазон и през личния си уебсайт. Из сред кафето има блендове от Куба, Бразилия, Уганда. Всички са 100% арабика.

В " Перколат " ценят и храната - менюто последователно ще се разшири с домашни бисквити, кейкове (тях към този момент ги има), купи и бурканчета с кисело мляко, плодове и най-различни потребни ядки, както и сандвичи в нюйоркски жанр.

Percolate е уютно, бяло и ярко. Непретенциозно, а притежателите незабавно те карат да се чувстваш като вкъщи си. Ако сте самичък и просто имате потребност да прекарате малко време на мира с чаша кафе и музика в слушалките или на компютъра - барът, ситуиран на прозореца, е тъкмо за вас.

Голямото преимущество е, че това е едно от дребното места за хубаво кафе в София, което отваря в 7:30 сутринта и живеещите в близост ще могат, на път за офиса или до момента в който разхождат домашните си любимци, да си вземат чаша кафе. Percolate предлага и селекция чай.

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Елена Дончева Смаляване

ул. " Проф. Асен Златаров " 19, работи в понеделник - неделя 7:30-19:00, тел. 087 750 4299, http://percolatecoffee.net/ (скоро)
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР