Иля Тарасенко, генерален директор на “Руска самолетостроителна корпорация “МиГ”, коментира

...
Иля Тарасенко, генерален директор на “Руска самолетостроителна корпорация “МиГ”, коментира
Коментари Харесай

Тарасенко заяви, че най-новият МиГ-35 със система All Sky ще измени тактиката на боя

Иля Тарасенко, общоприет шеф на “Руска самолетостроителна корпорация “МиГ”, разяснява присъединяване на компанията в Международния авиационен и галактически салон МАКС-2019. Той означи представянето на най-новия МиГ-35 и го назова главното събитие на MAКС-2019.

Тарасенко е убеден, че експортната версия на най-новия МиГ-35 съдържа всички нужни технологии, посредством които самолетът ще успее да реализира триумф на интернационалната сцена, написа "Поглединфо "

Директорът съобщи, че една от най-хубавите разработки на новия изтребител е радарът с дейна фазирана решетка, която разрешава на самолета да вижда 30 цели по едно и също време и да поразява цяла ескадрила едновременно. Съобщава се, че това ще се случва както във въздуха, по този начин и на земята.

В допълнение, за най-новия аероплан са употребявани нови крила, въздушно-отбранителен комплекс и оптично-локационна станция All Sky. Тарасенко също означи, че в МиГ-35 е употребена нова пилотска кабина, която демонстрира напълно всички функционалности на самолета на един екран за водача. Експертите са сигурни, че актуалните технологии на най-новия аероплан ще му разрешат да промени тактиката на багра.

Генералният шеф акцентира, че по време на МАКС-2019 Русия към този момент е получила предложения за закупуване на най-новия МиГ-35. Съобщава се, че Индия и Турция се интересуват от съветския изтребител.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР