Илон Мъск отново беше гост на подкаста на Джо Рогън

...
Илон Мъск отново беше гост на подкаста на Джо Рогън
Коментари Харесай

Tesla CyberTruck ще се ускорява от 0 до 96 км/ч за под 3 секунди

Илон Мъск още веднъж беше посетител на подкаста на Джо Рогън и разкри забавни детайлности за идното пазарно лансиране на дълго чаканият напълно електрически пикап CyberTruck на Tesla.

Според изказването на Мъск, според от конфигурацията, ще тежи към 3.2 тона. В същото време обаче, Илон показва, че екипът на компанията има за цел да предложи на пазара пикап, който е в положение да се форсира от 0 до 60 благи в час (96 км/ч) за под 3 секунди. Той посочи, че става въпрос за специфична версия/режим, наименуван Beast Mode.

По отношение на здравината на купето, което при CyberTruck се чака да бъде нещо невиждано досега в серийното автомобилостроене, Мъск показа, че по време на премиерата на електрическия пикап, която се чака да се състои през този месец, ще станем очевидци на няколко забавни демонстрации- обстрелване на електрическия автомобил с автоматизирано и полуавтоматично оръжение, включително емблематичният за мафиотските филми Thompson (Tommy Gun), пушка помпа и деветмилиметров револвер.

Във връзка с горното, Рогън ревизира персонално здравината на панелите на вратите на CyberTruck като стреля по купето с военен композитен лък.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР