Илон Мъск говори във вторник на събитие, организирано от Републиканската

...
Илон Мъск говори във вторник на събитие, организирано от Републиканската
Коментари Харесай

Илон Мъск дава уроци за успех на изборите в САЩ

Илон Мъск приказва във вторник на събитие, проведено от Републиканската паритя и уточни верния метод за привличане на гласоподаватели - бъдете съпричастни с проблемите на хората и не прекалявайте с пропагандата си.

Последният съвет Мъск изрази в типичната за него образна лексика – „ стойте надалеч от спалните на хората ”, цитира indi100.com. В случая мултимилиардерът поучава републиканците в Съединени американски щати, само че посочените от него правила може да са потребни за всяка партия.

Говорейки за съпричасността с проблемите на хората, Мъск несъмнено посъветва републиканците да бъдат по-състрадателни към новодошлите имигранти. Освен това той още веднъж уточни преимуществата на свободните пазари и предизвести за заплаха от толериране на социалистически хрумвания.

През последната година Мъск се приближи до Републиканската партия и се отдалечи от Демократическата, поради някои политики на ръководещите, с които не е склонен. Преди време той даже разгласи, че може да поддържа претенденти на Републиканската партия, въпреки че до момента постоянно е дал своя вот за демократи. Обобщавайки политическите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР