Илко Търпов, кандидат за поста директор“ на най-новото общинско дружество

...
Илко Търпов, кандидат за поста директор“ на най-новото общинско дружество
Коментари Харесай

Следващата седмица ще бъде обявен резултатът от конкурса за директор на „Екобус“

Илко Търпов, претендент за поста „ шеф “ на най-новото общинско сдружение „ Екобус “ е позволен до последния трети стадий на състезанието, който беше разгласен за позицията.

След като той е показал нужните документи, които подхождат на условията, комисията с ръководител заместник-кметът Тодор Чонов е сложила оценка мн. добър – 5,31 на направената и показана идея за развиването на предприятието за 10 години напред.

Илко Търпов е единствен претендент за оповестеното директорско място. Работи като основен помощник в катедра „ Електротехника “ в Техническия университет София, филиал Пловдив и в катедра „ Електроснабдяване и електрообзавеждане на превоза “ във Висше транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. Защитил е научна степен „ лекар “ по специалността „ Електроснабдяване и електрообзавеждане в превоза “.

Събеседването в третия стадий ще се организира при започване на идната седмица. При позитивна оценка от страна на комисията, ще бъде направено предложение за решение до Общинския съвет за утвърждение на претендента за шеф на общинското сдружение „ Екобус “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР