Илиян ще се включи в кампанията за ваксиниране, узна HotArena.Певецът

...
Илиян ще се включи в кампанията за ваксиниране, узна HotArena.Певецът
Коментари Харесай

Илиян Тупалката подкрепя ваксинирането: Ще съветвам публиката ми да се боцне

Илиян ще се включи в акцията за имунизиране, разбра HotArena.

Певецът е подготвен да се включи в предлагането на доцент Кунчев. Преди дни основният здравен контрольор изясни, че е нужна широкомащабна осведомителна акция за имунизация. В това число би трябвало да влязат и хората от попфолка, защото имат голяма фенска маса и се въздействат от мнението на изпълнителите.

" Нямам нищо срещу имунизацията. Аз съм " за " имунизацията. Ако се постанова, ще се включа в сходна акция, за която приказва доцент Кунчев. И ще съветвам хората да си сложат ваксина ", показа пред " България Днес " Илиян Тупалката.

Изпълнителят към момента не се е боцнал с игла против COVID-19. Той не схваща за какво огромна част от популацията ни е срещу имунизацията. " Може би се тормозят от някакви странични резултати - чуди се Илиян. - Аз съм се ваксинирал преди години със наложителните имунизации. Когато ми пристигна времето, също отивам при персоналния доктор, с цел да ми я бият. И нищо ми няма. Здрав съм си ", споделя още той.

На Тупалката към този момент му е омръзнало да живее в пандемия. И счита, че единствено с ваксина може да се върнем постарому.

" Дано скоро изчезне този вирус ", надява се Илиян.

На напълно друго мнение от него е колежката му Рени. Чалга иконата не желае и да чуе за ваксина.

" Тя е нездравословна - безапелационна е Рени. - Може да имаш последици, в случай че си я сложиш. Защо би трябвало да се рискува? Никога не бих се имунизирала против COVID-19. Това с маските също не го разбирам. Те също са нездравословни. През цялата пандемия не съм поставила и един път ", споделя пред вестника Рени. Попитана по какъв начин влиза в магазин и други обекти, тя показа, че употребява шал, с цел да прикрие носа и устата си. " Дори и на детето не съм купила маска - отсича певицата. - Маските са рискови за деца. И това не го споделям единствено аз, а и доста лекари ", добави певицата, която неотдавна чукна 52 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР