Илиян разказа за създаването на най-новата си песен със заглавие

...
Илиян разказа за създаването на най-новата си песен със заглавие
Коментари Харесай

Илиян Тупалката се обърна към миналото, не е за вярване какво направи

Илиян описа за основаването на най-новата си ария със заглавие “Рамбо”. Певецът е удовлетворен от положителната работа, която са свършили с композитора Боби Павлов и с режисьора Людмил Иларионов.

“Много добре се получи и песента, и видеоклипът. Поне на мен доста ми харесва, зарежда ме парчето. Исках да се покажа в една друга светлина, връщам един мой остарял имидж, който следвах преди време и като цяло съм удовлетворен от себе си.”

Драма в кухнята на Hell's kitchen! Светла и Филип втрещиха всички с думите си, а Нина… (СНИМКИ)
Певецът споделя, че тази ария е завръщане към това по-мелодично звучене, което имаха при започване на кариерата му неговите песни. Тя е в стила на “Честит рожден ден”, с такава сила, самият лад, самото звучене е тъкмо такова.

“Като цяло мисля, че публиката ни е жадна и се нуждае тъкмо от такива части. Ако обърнем внимание в последно време ретро-парчетата доста се харесват, вършат се ретро-партита в цяла България, които са доста сполучливи. Много е готино. Някак си по-хубаво обръщение ли имаха песните преди години и от към текстове, и от към мелодии, не знам, само че е готино. Но умерено, в този момент отново е хубаво, дано да има нещо ново.”

Илиян споделя пред водещата Галя Димитрова, че доста добре му се е отразила почивката в Бали, където прекара близо месец със свои другари преди Великден.

“С готина компания, с положителни хора ще си изкараш хубаво на всички места, освен в Бали. Но Бали за мен си е особено място, където можеш и да си починеш, можеш и да медитираш, да се забавляваш, зависи какво търсиш. Аз седнал съм там цялостен месец и не ми е доста. Трябва да ми домъчнее, да зажаднея за България, най-после в действителност го чувствам това възприятие. Хем ми се прибира, хем ми се остава, мощно съм колеблив на финала. Липсва ми музиката, детето, приятелите, България също доста си я обичам и си ми е хубаво в нашата страна. В началото като отида на отмора някъде ми е добре, само че от един миг нататък всичко стартира да ми липсва”, признава артистът.

Позабравената Андреа се върна стремително в играта с тези скандални СНИМКИ (18+) на най-милото си

Илиян споделя, че постоянно в Бали намира нови другари. Среща доста българи, а също по този начин и туристи от целия свят. Впечатлен е от локалните хора, за които споделя, че са положителни и лъчезарни и като цяло са доста положителни хора. Много са първоначални за безусловно всичко и би трябвало да влезеш в техния живот, с цел да ги схванеш.

“При тях животът сега е все едно при нас 1991-1992 година. Заплатите им са доста ниски, само че хората са удовлетворени от това, което взимат, тъй като в никакъв случай не остават без пари. Няма просяци по улиците, няма сиромашия. Храната е извънредно евтина. Като цяло са добре и са супер щастливи хора, тъй като имат всичко, само че не робуват на материалното.”

Илиян споделя, че туристите посещават Бали заради разнообразни аргументи – едни идват поради плажовете и купоните, други поради природата, трети да посещават храмове, поради самата сила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР