Илиян Радулов и Адрияно Дженев се завърнаха в България 2

...
Илиян Радулов и Адрияно Дженев се завърнаха в България 2
Коментари Харесай

Радулов и Дженев след триумфа на „Ориндж Боул“: Дава ни повече самочувствие


Илиян Радулов и Адрияно Дженев се завърнаха в България 2 дни след огромния си триумф на „ Ориндж Боул “. 17-годишните гении завоюваха купата на двойки на неофициалното международно състезание при подрастващите, с което още веднъж демонстрираха, че имат ярко бъдеще пред себе си.

На летище „ София “ двамата споделиха насладата си от триумфа, който им дава още по-голяма мотивация.

„ За нас е нещо особено, доста се радваме, че успяхме да го реализираме. Тренираме двамата, познаваме се  от доста време, доста се радваме, че постигнахме този триумф. Помага на самочувствието, дава ни повече мотивация “, сподели Дженев, а Радулов добави, че двамата са очаквали да имат благоприятни условия да завоюват шампионата.

Радулов доближи и до полуфинал на сингъл, което докара до сериозен напредък в международната класация при юношите, в която сега е №14. Дженев също се придвижи напред до №55, което им дава опция да играят и на юношеския Australian Open.

„ Следващият шампионат по проект е – отпътуваме за Австралия началото на януари, има предварителен шампионат и по-късно ще участваме дружно на двойки на Australian Open. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР