Илиян Лилов е избраният нов ръководител на Общинската организация на

...
Илиян Лилов е избраният нов ръководител на Общинската организация на
Коментари Харесай

Общинската организация на ПП ГЕРБ Димово е с ново ръководство

Илиян Лилов е определеният нов началник на Общинската организация на Политическа партия ГЕРБ в град Димово.Това оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ-Видин.

Той бе определен единомислещо на провелото се изборно заседание на общинската конструкция в залата на читалище "Паисий Хилендарски " в града. Делегатите на събранието единомислещо са дали своят вот за препоръчаните кандидатури на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев, с които се е попълнил съставът на общинското управление на партията. Те заемат местата на напусналите по персонални аргументи членове на управлението на общинската организация на Политическа партия ГЕРБ в Димово, прецизират от партията.

Новият началник на Общинската партийна организация - Илиян Лилов, е 49-годишен, има личен бизнес,семеен,с две деца.

Димовската общинска организация на Политическа партия ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води постоянен учредителен живот, без значение от рестриктивните мерки наложени от пандемията, е споделил пред събранието Владимир Тошев, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ. Само за последния месец новопостъпилите членове в общинската организация са 11. Това значи, че водим устойчива политика и тя е ориентирана към хората, е споделил регионалният координатор.
Илиян Лилов е благодарил за доверието и е уверил, че ще работи за издигане престижа на Политическа партия ГЕРБ в общината и региона за одобряване доверието в организацията и нейните членове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР