Или на звездите. България Днес помоли топастроложката Алена да разкрие

...
Или на звездите. България Днес помоли топастроложката Алена да разкрие
Коментари Харесай

Топастроложка разкри: Преслава да се венчае или ще скъса с Павел, Златка и Благой ги събира брак по сметка, Софи и Гринго са идеалната двойка и още…


Или на звездите. " България Днес " помоли топастроложката Алена да разкрие благодарение на звездите и планетите каква орис чака едни от най-одумваните двойки от елита през миналата година.

Красавици като Преслава, Емилия, русата бомба Златка, плеймейтката Нора Недкова и огнената Софи Маринова прекатурнаха живота си на 180 градуса през последните 12 месеца. Други като Азис и иконата Цветана Манева провокираха от " Осанна " до " Разпни ги ", тъй като събраха нечувана храброст да пречупят стандартите. Каква орис чака отсега нататък най-коментираните звезди на България, Алена разбулва особено на читателите на вестника. И за всички тях Алена даде и препоръки по какъв начин да имаме най-успешната и пълноценна в персонален проект идна 2019 година

Емилия и Жорж Башур ще би трябвало да се напаснат в брака

Емилия е родена в Овен, на дата, която е причина да е общителна, само че и да притегля към себе си несъответствуващи другари и сътрудници, които я употребяват. Тя самата не трябва да не помни хората, които са й помагали. Съдбовният й път изисква да се стреми към непоклатимост и естетика в професионален и персонален проект. Имала е съдбовна възбрана за брак до нейната 30-а година, която е орисвала на неуспех партньорските й връзки на бракоразвод при подписан брак. Съдбовната възбрана за брак към този момент е отпаднала и позволява не по-късно от нейната 39-а да сътвори дом и семейство, което към този момент е сторено.

Жорж е роден на дата, която е също като при Емилия е причина да поддържа връзка с лекост, само че не всеки път преценя хората, които позволява до себе си и си пати постоянно от нечия недобросъвестност, както и от забравата на подадената му за помощ ръка. Съдбовният му път го орисва на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, които е задължен да преодолява самичък. Имал е съдбовна възбрана за брак до неговата 32-ра година, която предопределя срив на фамилията, основано преди тази възраст. След нея няма забрани да основава семейство, стига да е сигурен, че до него е мечтаната и мечтана огромна обич.

Емилия се намира в персонална година на непоклатимост, а Жорж в персонална година на другарство и нова среда, представители на Овен и Рак мъчно могат да живеят дълго време в естетика. В случая възприятията са без значение. Причината е в другите им визии и разбирания за живота и света, както и нежеланието им да си вършат компромиси с напредването на общото им общуване. Споровете в всекидневието им ще са причина мъчно да ги надмогват, с цел да продължат напред. Жорж ще се пробва да се грижи за Емилия до степен на отнемане, тъй като счита, че нейната активност вреди на здравето й. Ако държат да живеят дружно, единият би трябвало да е подготвен да отстъпи шампионата на другия. Денят на тяхната женитба е в персонална година на стабилизация, в месец на компликации и в ден на ново начало за Емилия, както и в персонална година на другарство и нова среда, в месец на ново начало и в ден на компликации за Башур. Отново предизвестие, че е наложително да напаснат характерите си с самообладание и сдържаност.

З латка и Благой Георгиев-Джизъса са дружно най-вече от интерес

Златка е родена в Козирог на дата, която е причина под привидната й словоохотливост да липсва действителна и вярна преценка за хората, с които поддържа връзка. За нея се лепят използвачи. Когато тя се усети използвана, стартира да им мъсти. Съдбовният й път не разрешава да е прибързана и изисква да обмисля дейностите си, без значение каква посока на развиване и живот е избрала. До нейната 29-а година в долната граница и до 35-а в горната има наложена съдбовна възбрана за брак, в случай че през шестте години не е срещнала подобаващия сътрудник. Забранено й е да живее на фамилни начала. Съдбата изисква от нея наложително да е сключила брак, даже и единствено цивилен. И тъй като след нейната 35-а година навлиза в интервал на страсти, може да се окаже, че не желае да е с никое от предходните си завоевания и да се обвърже със напълно нов и чужд сътрудник и да бъде щастлива.

Благой е роден на дата, която също допуска словоохотливост. Има навика да не помни да благодари и да почита хората, които са му помагали в сложни моменти, с което си печели врагове. След неговата 38-а година излиза от интервала си на компликации, подбудени от странични фактори, и поради съдбовния си път, изискващ да проучва и поправя грешките си, също може да се окаже с ново завладяване, жена, с която да е благополучен, стига в по-зрелите си години да успее да надмогне своята колебливост. Роден е на преходна дата, която допуска, че с час на раждане денем на 21 декември е зависим на Стрелец, а от 22,50 часа - на Козирог.

Златка е в персоналната си година на стабилизация, а Благой е в негова персонална година на материални желания. Без значение е дали двамата са родени в еднакъв знак, или в двата следващи, съжителството посред им ще е непрекъсната война с краткотрайни примирия. Възможен е само брак заради материална полза и за двамата.

Гримьорът Кулагин не може да е другар с Нора Недкова и тя няма да заобича Кулагин

Валентин е роден в Дева, в ден на кармична отплата, със съдбоносен път, налагащ му да преодолява спомагателни непредвидени и непредвидими компликации в живота си. До неговата 32-ра година е имал опция да подписа брак по сметка, а до неговата 41-ва година ще е в интервал на компликации. Ще ги придвижи и в брака си, в случай че реши да се задоми, което ще води до чести рецесии и при несъответствуваща половинка - до бракоразвод. Подчертавам, че откакто е роден в друга страна, едвам след неговата 50-а година ще бъде благополучен в персонален проект в България или на друго място по света.

Врагинята на Калугин Нора Недкова е родена във Везни на дата на най-тежка кармична отплата, която изисква от нея да е борбена, да е ловджия, а не жертва, да следва устремно задачите си. Съдбовният й път изисква да гради с труда си своята материална непоклатимост и да реализира финансова самостоятелност. До нейната 28-а година още четири години е подвластна на съдбовна възбрана за брак, която е добре да съблюдава, с цел да не страда, откакто осъзнае след нейната 28-а година, че е срещнала подобаващия сътрудник, само че към този момент се е обвързала с несъответствуващия. Валентин сега е в персонална година на ново начало. Нора - в персонална година на стабилизация. Родени в Дева и Везни, биха били добър професионален тандем, само че в персоналния живот ще е злополука.

Софи и Гринго са идеалната двойка

Софи Маринова е родена в Стрелец, под въздействие на променлива осцилация в деня на раждане, със съдбоносен път на компликации, подбудени от странични фактори. Затова, макар че има силата и се оправя с житейските тествания, постоянно търси рамо, което да стои устойчиво до нея и да я поддържа. Бързо се пали поради огнения си знак, само че и бързо угасва, в случай че усети, че не е обичана. В интервала 32-41 години е имала опция да срещне подобаващия сътрудник, само че допускам, че тогава, в морето от усеща, които са я владеели, го е пропуснала или се е разминала с него. В интервала и на страсти, които мъчно овладява, е било по-скоро невероятно да реализира естетика в връзките си. Дошъл е ред на Тодор.

Тодор Давидов-Гринго е роден на дата на кармична отплата, причина за компликациите в живота му. Лъвската му същина всекидневно пречи на рационалната преценка на протичащото се и по тази причина е податлив да се поддава на въздействие и да затъва в непредвидени проблеми, от които измъкването е мъчно. До неговата 34-а година е в интервал на стабилизация, в която жъне резултатите от личните си дейности, ето за какво, в случай че желае да са дружно със Софи, е нужно да е правилен и виновен, да я цени и почита, тъй като тя е в положение да повлиява позитивно живота му. В противоположен случай в интервала 34-43 години, притежател на компликации, ще се разделят, в случай че пречи на нейната кариера и спокоен живот.

Софи е в персонална година на ново начало, а Тодор е в персонална година на материална стабилизация. Родени са в огнени знаци и в случай че надмогнат предизвестията, могат да разчитат на постоянни връзки във всички области на живота, тъй като са еднообразно импулсивни и устремени да реализират задачите си. Няма да се пробват да бъдат водещи в връзките си, а в съкровен проект са идеална композиция, само че имат комплицираната задача да се оправят със самите себе си, която може да се окаже непостижима.

Азис и Цветана Манева може да работят още веднъж дружно

При Азис и актрисата Цветана Манева не може да се приказва за усеща и обвързаности в персонален проект. Не виждам причина двамата да са основали най-големия скандал с творчеството си. Те са създатели, а опитите са част от тяхното всекидневие - положителни или неприятни, с отрицателен или позитивен отзив в публичното пространство. След като общото им творчество е основано от Азис, роден в Риби, в този момент в персонална година на нова среда и познанства, в негов житейски интервал на стабилизация, и от Цветана Манева, в този момент в персонална година на стабилизация, родена във Водолей, консервативна, само че подготвена да опитва, даже и когато върви по ръба на бръснача. Обществото е редно да ги одобри, а не да ги отхвърля, макар че разделянето на мненията постоянно ще съществува. Орисани са да вървят напред, а дали ще имат нови планове, зависи единствено от тях.

Преслава би трябвало да се омъжи за Павел, в случай че желае постоянни връзки

Ще кажа няколко думи единствено за Преслава, тъй като датата на нейния фаворит Павел явно не е провокирала интерес, с цел да стане публично притежание. Певицата е родена на дата на кармична отплата, само че съумява да се оправя с компликациите по пътя си. Съдбовният й път изисква да овладява страстите и прекомерната си сензитивност, с цел да не си печели неприятели и да не предизвика близките с държанието си към физическо принуждение и прояви на безпричинна експанзия към нея. До нейната 27 година е имала опция да се откри зад граница, само че е имала и наложена съдбовна възбрана за брак. В интервала 27-36 години й е отредено да срещне подобаващия сътрудник и да сътвори дом и семейство, а откакто към този момент е майка, е добре да не пропуща условието на ориста - да живее с публично подписан брак, поради възбрана за общуване на фамилни начала, което след време ще провокира разлъка.

В момента е в персонална година на разбор и осъзнаване на грешките. Като представителка на Рака е прекомерно сензитивна и прочувствена, само че до момента в който я опознаят, е способна да играе ролята на хладна и безчувствена. Изпълнена е с схващане и състрадание към целия свят и хората, обзета от предпочитание да бъде стопанка, майка и брачна половинка и да се грижи за някого. Обича сигурността на дома и материалната непоклатимост. Иска да има до себе си изтънчен мъж, който да бъде добър татко и да поддържа фамилията си. Връзките й са трайни.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР