Икономистът Владимир Каролев, който бе задържан и пуснат под парична

...
Икономистът Владимир Каролев, който бе задържан и пуснат под парична
Коментари Харесай

Каролев: В ареста беше нормално, всички полицаи се държаха много добре

Икономистът Владимир Каролев, който бе арестуван и пуснат под парична гаранция и са му повдигнати две обвинявания, написа във фейсбук " Съобщение до медиите и близо 60 те хил души, които са свързани с мен посредством фейсбук и други обществени мрежи. "

Ето какво написа Каролев:

От 12 медии се свързаха с мен с готовност да разясня задържането ми за 24 часа в Регионална дирекция на вътрешните работи Благоевград и повдигнатите ми от СГП обвинявания. На всички отговорих, че постът ми от през вчерашния ден е явен и категоричен и няма какво повече да прибавя. Наистина няма какво и апелирам публицистите да не ми звънят по тази тематика. Ако желаете, както вярно през вчерашния ден отразихте необятно известието до пресата на СГП за задържането ми, отразете и оповестеното от мен през вчерашния ден вечерта, само че апелирам без тълкования. Ако иската да се приказваме за стопанска система, финанси и Доналд Тръмп съм на линия.

Имам несъмнено над хиляда известия в телефона си изпратени посредством messenger на facebook, на почитател страницата ми във facebook, на двата ми профила във facebook, както и посредством viber, whatsapp, linkedin и wechat. Благодаря на всички, които са ми писали, само че няма по какъв начин да отговоря на всички вас, заради което отговорих единствено на околните ми другари.

Доста от вас питаха, по какъв начин е било в ареста. Нормално. И да ви кажа, че както петимата служители на реда в Разлог, по този начин и всички служители на реда в Регионална дирекция на вътрешните работи Благоевград и Столична дирекция на вътрешните работи с които трябваше да приказвам и/или да ме пазят и ескортират от Разлог до Благоевград и на другия ден до София се държаха доста добре.

Хубав ден и не се спичайте.

P.S. Няма да разясня под този пост. Освен, че е доста явен (което несъмнено не се отнася за други мои постове), имам и много работа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР