Икономическият анализатор Кузман Илиев коментира корупционния скандал свързан с ГКППКапитан

...
Икономическият анализатор Кузман Илиев коментира корупционния скандал свързан с ГКППКапитан
Коментари Харесай

Кузман Илиев: В корупционния скандал на Капитан Андреево има политика

Икономическият анализатор Кузман Илиев разяснява корупционния скандал обвързван с Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". 

" Ние не знаем дефакто кой прави корупционното действие, то е реалност. Притеснително звучи тези камери да са " спряли ". Аз мисля, че има политика тук, което не значи, че няма да се стигне до истината. Просто неслучайно това се хвърля на публиката, тъй като след него би следвало да има разплитане, което да докара до съответните лица. Може би по тази причина се загатва политическа фигура и като се разбере коя е и кои са обръчите от компании, ще има политически дивиденти. В последна сметка такава е самата материя и самата игра ", показа той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Ако е за изчистване на корупцията и резултатът е за избелване и унищожаване на сходен жанр мошенгии, дано се случи. Корупцията избуява най-вече там, където най-вече в икономическите връзки участва страната с нейните регулаторни органи. Защото когато те се явят като сериозна спънка да упражняваш бизнеса си, те просто чакат да ги почерпиш. Не че пазят разпоредбите и здравето на хората, а чакат почерпка. Не бакшиш, а подкуп ", уточни Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР