Икономическите показатели на България са стабилни, каза европейският комисар Валдис

...
Икономическите показатели на България са стабилни, каза европейският комисар Валдис
Коментари Харесай

Европейски комисар с добри новини за икономиката на България!

Икономическите индикатори на България са постоянни, сподели европейският комисар Валдис Домбровскис по Българска национална телевизия.

В изявление пред медията комисарят, който дава отговор за общата валута, съобщи, че индикаторите на стопанство и финансова система са постоянни. Домбровскис се спря и върху самодейността на Европейската комисия за подсилване на еврозоната (страните, употребяващи общата валута). Той уточни, че се приготвят ограничения за отбягване на разтърсвания в страните, употребяващи общата валута. Представителят на Латвия в Европейска комисия съобщи, че не може да се даде точна дата за влизането на България в еврозоната.

" Първо би трябвало да влезете в чакалнята, защото левът е обвързван с еврото, този развой ще бъде релативно къс - към три години ", допусна той.

Еврокомисарят се спря и върху Българското председателство на Европейския съюз през първата половина на 2018 година " Ние чакаме с неспокойствие това председателство. В Брюксел имаше делегация на българското държавно управление. Ние обсъдихме целите на председателството и те дават отговор на целите на Европейската комисия ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР