Икономически проект на СДС обещава до 10 години двойно нарастване

...
Икономически проект на СДС обещава до 10 години двойно нарастване
Коментари Харесай

Икономически проект на СДС обещава двойно нарастване на доходите

Икономически план на Съюз на демократичните сили дава обещание до 10 години двойно повишаване на Брутният вътрешен продукт и увеличение на приходите на популацията. Необходими са промени в законодателството. Това разгласи на конференция в Стара Загора Николай Александров, регионален водач на Съюз на демократичните сили.

По думите му измененията би трябвало да бъдат в Закона за Данък добавена стойност, както и съществено подкрепяне на дребния и междинния бизнес. Това са главните акценти от полемиката през вчерашния ден и през днешния ден в Стара Загора, проведена със съдействието на фондация "Конрад Аденауер " на тематика "Българите - европейски жители с европейски приходи. Десният път за реализиране на тази цел ".

"За да участваме в политиката, ние би трябвало да представим пред хората към какво се стреми Съюз на демократичните сили. Наше изследване, траяло повече от една година, демонстрира, че хората не се интересуват от хрумвания и идеали, а от приходи. Факт е, че сме членове на Европейски Съюз, само че сме най-бедната страна. Факт е, че българските жители не могат да се похвалят с европейски приходи ", разяснява зам.-председателят на Съюз на демократичните сили Теодор Пенков, представен от Българска телеграфна агенция.

На 11 ноември е планувана конференция, на която ще има полемика за присъединяване ни на идните избори за Екологичен потенциал - независимо или в необятна дясна коалиция, осведоми Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили. По мотив локалните избори управлението на партията е препотвърдило решението на остарялото управление - локалните структури сами да дефинират присъединяване си във вота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР