ИКЕА изтегля превантивно USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W ИКЕА приканва всички

...
ИКЕА изтегля превантивно USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W
ИКЕА приканва всички
Коментари Харесай

ИКЕА изтегля превантивно USB зарядно устройство

ИКЕА изтегля превантивно USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W

ИКЕА приканва всички консуматори, които имат USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W в цвят тъмносиво с артикулен номер 50461193, да преустановят използването му и да се свържат с ИКЕА за възобновяване на цялостната му стойност.

Безопасността на потребителите съставлява главен приоритет за ИКЕА. Ето за какво компанията отзовава превантивно USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W заради допустимо пострадване в резултат на изхабяване на захранващия кабел.

До компанията е достигнала информацията, че захранващият кабел на USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W в цвят тъмносиво може да се повреди или да бъде пресечен след увиване към зарядно устройство, или прегъване при продължителна приложимост. В резултат потреблението на кабела на зарядното устройство може да провокира термични изгаряния. Поради тази причина устройството се отзовава.

USB зарядно устройство ÅSKSTORM 40W в цвят тъмносиво може да се разпознава посредством номера на модела ICPSW5-40-1 върху етикета, ситуиран на гърба на устройството. То може да бъде върнато във всеки магазин на ИКЕА за възобновяване на цялостната му стойност. Не се изисква показване на касов бон.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР