ИИ вече се използва небрежно в края на всяко изречение,

...
ИИ вече се използва небрежно в края на всяко изречение,
Коментари Харесай

Galaxy AI може да превърне серията Galaxy S24 в най-практичните смартфони с изкуствен интелект

ИИ към този момент се употребява повърхностно в края на всяко изречение, произнасяно от актуалните софтуерни компании. Ще ви бъде простено, в случай че се почувствате затрупани от големия брой функционалности, свързани с изкуствен интелект, показани по време на събитието Samsung Unpacked в сряда.

На събитието Samsung нарисува картина на линията Samsung Galaxy S24, преобразена от новия Galaxy AI. Това е удобен ИИ с целенасочена и многостранна цел.

Когато Гугъл показа Гугъл Pixel 8 – първия „ смарт телефон с изкуствен интелект “ в края на предходната година доста от най-яките му AI функционалности не бяха налични при стартирането му на пазара. Samsung не направи тази неточност.

Galaxy AI на Samsung (който е както личният ѝ AI, по този начин и това, което е употребила от колегата си Google) е разпилян из целия Samsung Galaxy S24 Ultra (както и в Galaxy S24 и S24 Plus). Той се намира в няколко области:

Чат Бележки Диктофон Разговори Фотография Видео Търсене

Функциите на Galaxy AI на Samsung като цяло са лесни и елементарни за потребление. Най-доброто включване на ИИ естествено е във фотографията, където ИИ системата на камерата на Galaxy S24 безшумно проучва фотосите ви и се пробва да ви помогне да извлечете най-хубавото от тях. По време на демонстрациите бе показано по какъв начин тя открива сенки и отблясъци и предлага да ги поправи с едно допиране. Неразрушителният темперамент на AI поправките се прави оценка високо, а крайното качество на фотосите е повода, заради която в последна сметка ще споделите тези изображения.

Често е мъчно да се наблюдава кой ИИ е на Samsung, кой на Гугъл и кои работят локално и кои изискват достъп до облак.

Това, което линията Galaxy S24 и Galaxy AI не вкарват е нов виртуален помощник. Bixby към момента съществува в устройствата, само че ще забележите, че Samsung не го загатва. Bixby не получи „ инжекция “ от Galaxy AI или даже от Гугъл Gemini. Стратегията на Samsung за изкуствен интелект не е обвързвана с отговаряне на загадките на Вселената. Вместо това Galaxy AI се концентрира върху вашите по-прозаични загадки в региона на търсенето, изображенията, текста, позвъняванията, видеото и бележките.

Не споделяме, че Samsung Galaxy S24 Ultra е съвършеният смарт телефон с изкуствен интелект или даже най-хубавият смарт телефон като цяло. Твърде рано е да се правят оценка тези неща. Той обаче е събрал в себе си рационално, добре премислено и потребно приложение на ИИ.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР