ИгриВ четвърти сезон на най-приключенското шоу определено жените доказаха своето

...
ИгриВ четвърти сезон на най-приключенското шоу определено жените доказаха своето
Коментари Харесай

Амазонката в „Игри на волята“: Жената, която доказа, че няма невъзможни неща

ИгриВ четвърти сезон на най-приключенското шоу несъмнено дамите потвърдиха своето предимство над мъжката част.
                 

И на Арената и в живота. През цялото време на рисковото предаване станахме очевидци на на другарство, обич, поддръжка, съревнование и интриги сред играчите , само че един от тях се открои.
                 

А точно Жени Джаферович - дамата амазонка попадна в тима на Безстрашните и потвърди своето място на водач от самото начало. 32-годишната амазонка споделя за себе си, че най-голямото ѝ достижение е да бъде удостоена с купата - Жена на годината за 2020.

Любопитен факт е, че тя има всестранни ползи - в рисуването, полимерна глина, грим, филми и сериали, пътувания и доста други. А мотото ѝ в живота е - " Лекинко и без напрежение ". За себе си споделя, че хората я прочут като инфлуенсър, само че е доста повече.
                 

През годините тя е натрупала над 200 хиляди полседователи и точно това се е трансформирало в главната ѝ специалност. И акцентира, че инфлуенсър не просто занимание, а това да работиш 24/7/365 дни в годината.
                 

                 

                 

Но най-важната роля за нея е основнта ѝ работа, а точно майка на две деца - Леа на 10 и Бо на 7. И тя споделя, че те са най-голямата ѝ горделивост. Но като друго най-голямо достижение в живота тя дефинира бракът и с Ваня Джаферович .
                 

                 

Тази година двойката означават 10 години благополучие. По този мотив Ваня показа епомоционален пост в Instragram - " Пъзелмейкърът на нашият фамилен живот има рожден ден през днешния ден!
                 

Пожелавам ти най-много да си здрава, все по този начин всеотдайна и безкомпромисна в изборите, които правиш, както и да си до мен, тъй като знам, че без теб, не бих могъл да пребивавам Обичам те ".
                 

                 

Жени споделя, че е авантюрист и си пада по рисковите преживявния . И споделя, че още когато е била н 18 години за първи път е взела участие в първото си приключеско реалити - като е откровенна, че тогава я е водило жаждата за завършения, а в този момент смелостта, че може повече.

Защо в действителност тя е амазонката в този сезон на " Игрите " - тъй като тя разчупва стандартите на всички тези, които споделят, че жена на 32 и майка на две деца няма място на " Арената ".

И изрично се дефинира като доста много добре готова - и физически и стртегически. " Смея да настоявам, че разбирам доста добре играта, направих Ваня победител в друго реалити с доста малко насоки ".
                 

А двойката е въплъщение на любовта и срещата на сродните души - във всеки смисъл. Той споделя за нея, че не познава по-силна жена от нея - и от физическа позиция, само че шеговито споделя - от женската амбициозност.
                 

Но тя е безкпромисна - елементарно избухва и слага човек на място . Тя споделя още, че това което би я извадило отвън равновесие, е някои да нарушава првилата по време на играта.
                 

И споделя, че е виждала доста пъти по какъв начин мъже подценяват дамите в " Игри на волята ", само че самата тя доста пъти се е изправяла против мъже и ги е побеждавала.
                 

Джаферович потвърди, чв  „ слабият пол “ в лицето на нежните и нежни участнички потвърждават, че няма невъзможни неща. Жената с основно " Ж " не стопира да предизвика мнения от почитателите по собствен адрес, както позитивни, по този начин и негативни.
                 

Още от самото на „ Игри на волята “ тя като че ли напълно естествено стана близка с Мирела, а около нея и с Митко. Тримата се подкрепяха в борбите, до момента в който меж някогашните гаджета не настъпи момента на признание.
                 

При напускането си в една от най-запомянищете се борби в " Игрите ", Мирела жегна Лефторев, че я предал. А Жени не скри сълзите си при напускането ѝ. Като тя и други изграчи се сплотиха в мнението си, че мъжете са се покрили, с цел да спасят себе си.
 
Митко бе до дъно прям, като показа, че сигурно Джаферович е била най-близка до танцьорката  и че той даже не е бил на второ място. 
 NOVA

Тук към този момент знем историята. Самата Мирела в свои лайфове в обществените мрежи е споделяла по какъв начин е явно, че тримата се поддържат в шоутo.

Но несъмнено най-зрелищната борба в приключенското шоу, при която Жени получи най-тежката травма досега на Арената, остана и най-епична. В яростен конфликт един против различен преди месец се впуснаха тимовете на Непобедими, Супергерои и Безстрашни.
 


В разгара на борбата Супергероите поеха тежестта на платформите, върху които другите племена трябваше да подреждат финалните си пъзели. Това беше образец за спортсменство и грижа сред участниците. 
 NOVA

Те потвърдиха, че има доста по-важни неща в живота от успеха, а точно  човешкото отношение с основно „ Ч “  и че на първо място сме хора, без значение защо се борим. Супергероите съумяха да си обезпечат престой в Резиденцията.

Въпреки това Жени и Лефтеров съумяха да я пренесат. Наложи се интервенция на медицински екип, само че " жълтата амазонка " философски съумя да изтърпи болката и подцени препоръките на медиците, като се върна назад в борбата с шина на ръката, с цел да бъде до своите съотборници.
 
               

Именно в тази борба Жени сподели своята мощ. Тя получи изключително тежка травма  на пръстите на едната си ръка, откакто върху нея падна една от тежките трупи. Веднага след епизода Джфорочив и Мирела те пуснаха общ лайф в Instagram, в който споделиха  ексклузивни и забавни подробности  за случилото се на Арената.

Те разкриха по какъв начин са се чувствали  прочувствено и физически  и колко им е коствало, с цел да продължат да се борят за племето си. А живото лъчение събра над 2000 души, които гледаха с интерес. Жени изясни, че е нямало по какъв начин да се откаже и да остави тима си.
                 

Дори в противен случай - тя е била щастлива да се върне в играта и въпреки всичко с каквото може да помогне на тима с вярата, че нищо не е изгубено. А Мирела дефинира борбата като доста прочувствена и откакто е гледала епизода, призна че е щяла да се разплаче.

Жени акцентира, че всички моменти и всяко нещо, което се е случило в предаването, е доста по-емоционално, в сравнение с когато го гледа на запис. Гледайки борбата тя осъзнава колко тежко им е било с Митко да вдигнат дънера от 75 кг и не може да повярва по какъв начин са го създали.
 


Тя дефинира, че това е било непостижимо за тях - да го вдигнат и да го носят. Мирела показа, че целият екип е плакал с участниците . Джаферович разкри и детайлности за тежката контузия. Тя сподели, че лекарите са ѝ залепили пръстите безусловно пред болничното заведение.

Като три от тях ѝ са били  срязани доста дълбоко  и е трябвало да се залепят, както и че са били смазани. За благополучие не е имало строшаване и добави, че върви на рехабилитации.

Джаферович сподели, че се радва, че пръстите ѝ са били залепени, а не зашити, тъй като това е щяло да я изкара от играта, а прогнозите на медиците са били за доста дълго възобновяване.

Мирела си спомни и епичния миг, в който Жени си е премазала пръстите. Тя показа, че виждайки я да тича към нея, си е помислила, че има потребност от помощ . Едва по-късно е осъзнала, че в действителност Джаферович е предала щафетата, с цел да продължи играта.

Двете съотборнички разкриха и по какъв начин са се чувствали на Дивата река. Мирела показа, че е имала доста синини, а Жени, че отровна змия е предходна през крайници ѝ. Въпреки всички компликации обаче те не са се предали даже за момент и са намирали сили в себе си.
 
               

След епизода Жени разгласява фотография в Instagram с шината си, а мненията бяха доста. Феновете се възхищаваха на  смелостта, издръжливостта и волята  на мощната жена. Но и не липсваха и негативните мнения.

" Герой си ",  " Мой любимец през цялото време. Ти си образец! ", " Браво Жени! Възхищавам ти се откровено! Толкова си борбена, имаш невероятна воля и хъс за победа! Адмирации ", " Евала машина! Респект ", гласят част от мненията на почитателите.

И до момента някои почитатели на играта не стопират да разясняват какво ли ще ѝ стане на Жени, с цел да не взе участие в някоя борба и шегаджийските мнения не стопират.

Освен епичн и тежка тази борба потвърди, че има неща отвън физическите благоприятни условия и те са най-важни както на Арената, по този начин и в живота, а точно - хъс, воля и вътрешна мощ.

Както и че човешките благоприятни условия са безгранични, въпреки болката и колкото и да е мъчно -  никога не би трябвало да се отказваш от това, в което вярваш . А дамите потвърдиха, че този сезон, е точно сезонът на нежната част от участниците. А Жени е олицотворение на дамата с основно " Ж " - жена, майка, обичана, само че и амазонка в борбите .
                 

Амазонката с изключение на, че е състезател и основава правила. На метри от финала тя показа - " Ако някой не ти каже, че играе с теб, значи играе против теб ".
                 

                 

А кой ще бъде победител в най-екстремното реалити - следва да забележим напълно скоро.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  ина формата.
Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи - предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР