Играта става все по-добра, когато има повече печеливши линии. Това

...
Играта става все по-добра, когато има повече печеливши линии. Това
Коментари Харесай

Слотове с 40 печеливши линии - как работят печелившите линии при слотовете


Играта става все по-добра, когато има повече печеливши линии. Това предписание се появява за пръв път по същото време, по което и хазартът. За актуалните слот игри 40 печеливши линии са характерен брой печеливши комбинации.

Много разработчици дават на комарджиите тъкмо толкоз щастливи линии. Освен че са образно привлекателни, играта на модерни, висококачествени игри с 40 линии и 3D анимация ще бъде и финансово преференциална. Достатъчно е да кликнете върху едноименния бутон в долната част на интерфейса, с цел да ревизирате евентуалния брой линии в дадена игра.

Преди да стартират
хазартна сесия, играчите би трябвало да прегледат коефициентите, с цел да схванат разпоредбите на играта и дали даден джакпот ще бъде калкулиран или не. Възможни са разнообразни размери и форми на печелившите линии. Те нормално стартират от първия тъпан и приключват на петия, когато няма доста линии. Те могат да бъдат зигзагообразни или прави. Сложността на играта се усилва с броя на печелившите линии, които предлага. Например, слотове с 40 линии на екрана могат да наподобяват по следния метод: 10 линии се простират, започвайки от първия до петия тъпан.

Десетте спомагателни печеливши линии също могат да бъдат отвесни и да се простират по едно и също време през всички барабани. Половината от интерфейса ще бъде покрита от 10 спомагателни зигзагообразни линии. Други 10 печеливши линии ще разрешат на играчите да подредят единствено 3-4 къси и неловко ситуирани признака на екрана, с цел да завоюват. Разбира се, броят на линиите се отразява на общия
залог. Играчите ще заложат 0,2 монети, в случай че има 40 печеливши линии, а минималният залог на линия е 0,01 монети. Ако играчът желае бързо да завоюва джакпот, нормално се предлага да заложи на всички линии.

Обяснение на печелившите линии за
слотове: Какво съставляват печелившите линии на слот машините?

За да спечелите пари на
слот машина, би трябвало да завъртите поредни барабани с едни и същи знаци. В множеството случаи би трябвало да следвате авансово избран модел, наименуван линия на облага. Първите слот машини имаха единствено една печеливша линия, която представляваше права линия, минаваща по средата на барабаните. Но с развиването на технологиите всичко се промени.

Съвременните
слотове са високотехнологични, разполагат със страхотни графики и видео резултати и поддържат до десетки печеливши линии. Ако би трябвало да начертаете линия от един тъпан до различен, те ще следват съвсем всеки модел, който можете да си визиите.

Как да залагаме на печелившите линии

Обърнете внимание на наличните, преди да започнете
слот игра, с цел да знаете коя страна подкрепяте. Освен това се уверете, че не сте задължени да залагате избрана сума при всяко завъртане. Например, в случай че не заложите оптималния или непосредствен до него залог, някои слотове лимитират броя на печелившите линии, които можете да активирате.

Обикновено, в случай че уцелите нужния брой от еднакъв знак (обикновено три) на печеливша линия, минаваща отляво надясно, да вземем за пример от барабани едно, две, три и така нататък, тази печеливша линия ще се задейства и ще се изплати. Но някои игри оферират двойни награди. При тези условия, можете да спечелите на печеливша линия, в случай че образувате и композиция, започваща от десния тъпан.

Кога печелившите линии на
слот машината не са печеливши

Уау, какво? Да, някои
слот игри въобще нямат печеливши линии. Вместо това в тези игри ще има „ способи за облага ”. Това е по този начин, тъй като играчът може да сложи еднакъв знак на всички места на идващите барабани, вместо да се постанова да подрежда знаците по тъкмо избран модел на печелившите линии.

Това може да се равнява на повече от 1000 метода за облага в
слот с пет барабана и четири реда, което прави концепцията привлекателна.

Megaways отива до краен лимит

Най-вероятно сте осведомени с механиката на Megaways. Тази функционалност води до рухване на инцидентен брой знаци на всеки тъпан във всяка игра. Понякога те могат да бъдат единствено два или три, а от време на време и седем.

Представете си, че на всички барабани има до седем символа; броят на печелившите комбинации ще бъде голям. Тъй като слотовете Megaways изплащат облага, в случай че просто приземите същия знак на всички места на идващите барабани, те не са прецизно печеливши линии.

Колко печеливши комбинации може да предложи функционалността Megaways? Това е забележителен брой – тъкмо 117 649.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

наличие от Casino Robots

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР