Играещият старши треньор на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) остана доволен

...
Играещият старши треньор на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) остана доволен
Коментари Харесай

Иван Станев пред Sportal.bg: Показахме, че другите отбори трябва да се съобразяват с Нефтохимик

Играещият старши треньор на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) остана удовлетворен от показаното от неговия отбор, макар загубата от Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма в Money+ Волейболна Суперкупа 2022.

Станев изрази убеденост, че останалите тимове в Националната волейболна лига ще би трябвало да се преценяват със състава от Бургас през сегашния сезон.

„ Не ни доближи малко, само че Хебър е умел тим. Това се видя и в дуела им в Шампионската лига против румънския Аркада Галац, който те съумяха да завоюват, макар че изгубиха първата среща с 0:3. Бяхме наясно, че Хебър влезе като любимец против нас, само че аз се веселя за младите момчета в нашия тим, които демонстрираха, че имат място в състава, тъй като не е елементарно да играеш против толкоз опитни състезатели в конфликт с подобен заряд. Ако мачът беше влезнал в тайбрек, там всичко можеше да се случи. “, разяснява Станев пред Sportal.bg.

„ Момчетата в нашия тим са млади и прегоряха при започване на срещата. Заради това загубихме толкоз елементарно първите два гейма. След това в съблекалнята преди третия гейм си казахме, че би трябвало да сме спокойни и да се опитваме да стоим близо до тима на Хебър и тъкмо по този начин се случи в третата и четвъртата част. Когато играехме точка за точка, се видя, че ние също разполагаме с качествени състезатели. Съжалявам само, че не успяхме да вкараме мача в тайбрек. “, добави играещият старши треньор на Нефтохимик.

„ Мисля, че се получи един добър дуел. Срещата можеше да приключи още в третия гейм и нямаше да е приятност за феновете, само че ние се борихме, успяхме да вземем третата част и по-късно се получи в действителност равносилен конфликт. Показахме, че другите отбори в шампионата ще би трябвало да се преценяват с нас през този сезон. “, приключи Станев.

СНИМКИ: NVL/startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР