Играещият мениджър на Варна Сити Боги Марев очаква оспорвани мачове

...
Играещият мениджър на Варна Сити Боги Марев очаква оспорвани мачове
Коментари Харесай

Варна Сити стартира в Шампионската лига днес! Боги Марев: Групата ни е равностойна

Играещият управител на Варна Сити Боги Марев чака оспорвани мачове от предварителната група за Шампионската лига.

От през днешния ден до събота българският отличник е хазаин в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта. Днес от 19 ч. противник на варненци ще бъде израелският Макаби Нахалат, а в събота (31 август) в същия час отборът ни играе с грузинския Джорджианс. Утре пък е конфликтът сред другите два тима в групата. Входът за всички мачове е свободен. Само първенецът продължава в идната фаза, която ще се организира в Швеция.

" Като цяло тимът ни е подготвен. Това, което трябваше да го създадем като подготовка, сме го създали. Трудно се гради тим с толкоз доста хора за малко време, само че като цяло каквото е могло да се направи, се е направило. Привлякохме петима румънци, плюс Марко Костич, който е познато име в българския футзал. Колкото до противниците, групата е извънредно равностойна. Надявам се повече хора да дойдат в залата. По този метод те ще поддържат тима, спорта и най-много Варна ", сподели за " Петел " Марев.

По време на подготовката неговият отбор записа победа и загуба против носителя на Купата на Румъния Дунарея (Кълъраш) в северната ни съседка и надигра два пъти безапелационно Черно море-Мания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР