Играчки с гласов асистент, които насърчават опасно поведение на малолетни,

...
Играчки с гласов асистент, които насърчават опасно поведение на малолетни,
Коментари Харесай

Забраняват продажбата на някои играчки с гласов асистент в ЕС

Играчки с гласов помощник, които предизвикват рисково държание на малолетни, ще бъдат неразрешени в Европейски Съюз. Това е част от препоръчаните от Европейската комисия нови правила и дейности по отношение на потреблението на.
Ще бъдат неразрешени системите с изкуствен интелект, които се считат за несъмнена опасност за сигурността, поминъка и правата на хората.
 Изкуственият разсъдък в всекидневието Изкуственият разсъдък в всекидневието
През последното десетилетие понятието " изкуствен интелект " (AI) се среща по-често, в сравнение с " дот ком " през 2000 година При това към момента ме...
Високорисковите системи, в които той ще се употребява, ще бъдат обект на строги отговорности и инспекции, преди да могат да бъдат пуснати на пазара.
Към тях спадат сериозни инфраструктури като превоза, обучение и професионално образование, свързани с сигурността детайли на продуктите, да вземем за пример приложение с изкуствен интелект в роботизираната хирургия, претовареност, ръководство на служащи и достъп до независима претовареност, съществени частни и обществени услуги като кредитни оценки, правоприлагане, ръководство на миграцията, убежището и граничния надзор.
В предлагането за законодателен акт се позволява свободното потребление на приложения като видеоигри с изкуствен интелект или филтри за спам.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР