Играчите на Барселона Френки де Йонг и Мартин Брейтуейт са

...
Играчите на Барселона Френки де Йонг и Мартин Брейтуейт са
Коментари Харесай

В Барселона: Суперкупата ще ни даде увереност

Играчите на Барселона Френки де Йонг и Мартин Брейтуейт са уверени, че възможното продобиване на Суперкупата на Испания ще даде спомагателна убеденост на тима.

“Мисля, че се подобряваме. Цял сезон упражняваме доста старателно и се надявам да се подобрим още повече. Чувствам се доста добре през последните няколко седмици и месеци. Опитвам се да играя добре и се усещам добре. Разбира се, че желаеме да спечелим трофей. Суперкупата е първият подобен през сезона. Тя може да ни даде убеденост и гледаме напред към опцията да спечелим трофей”, съобщи Де Йонг пред клубната телевизия.
: " We are looking forward to winning a trophy "
— FC Barcelona (@FCBarcelona) Просто се пробвам да давам най-хубавото от себе си за тима, а треньорът взема решение какъв брой се нуждае от мен в мача. Това споделям постоянно: давам 100% за моя отбор, тъй като желая да надвивам и да разгадавам на съотборниците си, когато съм на терена. Суперкупата значи доста неща. Това е задачата на клуба - постоянно да печели титли. Затова ще сме щастливи, само че също по този начин това ще ни усили увереността за останалата част от сезона. Може да усили увереността ни с доста и да даде позитивизъм на хората, с цел да продължим напред и да имаме вяра, че може да спечелим още титли през тази кампания”, добави Брейтуейт.
: " Winning the Super Cup would boost our confidence "
— FC Barcelona (@FCBarcelona) В друго свое изявление нападателят беше безапелационен, че няма да напусне Барселона нито в този момент, нито през лятото. Също по този начин той призна, че му харесва това, че клубът търси нов нападател и че не го е боязън от конкуренцията, която вместо това го стимулира.

| Martin Braithwaite: " There is no option for me to leave Barça now or in the summer. Next year I will be here fighting for my objectives. "
— BarçaTimes (@BarcaTimes)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР