Играчите на английския национален отбор, които вече са определяни като

...
Играчите на английския национален отбор, които вече са определяни като
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Англичаните си разделят 9,5 милиона паунда при европейска титла

Играчите на британския народен тим, които към този момент са определяни като герои в родината си поради това, че класираха " трите лъва " на огромен край за първи път от 55 години, са взели решение да дарят бонусите, които ще получат, в случай че завоюват UEFA EURO 2020.

Битката за трофея е в неделя от 22:00 часа.

Футболистите на Гарет Саутгейт би трябвало да си разделят 9,5 милиона паунда, ако завоюват първата европейска купа в историята на Англия. Звездите на " трите лъва " към този момент са се разбрали да дарят тази сума на Националната здравна работа (NHS), чиито чиновници изнесоха тежестта на пандемията в последната година и половина.

Капитаните на Ливърпул и Манчестър Юнайтед – Джордан Хендерсън и Хари Магуйър, бяха измежду основателите за образуване на акция в помощ на NHS още през предишния май. Още тогава те сплотиха футболистите от Премиър лийг към тази идея.

Футболната асоциация на Англия ще получи общо към 24 милиона паунда, в случай че Англия завоюва Европейското. 40% от тази сума ще отиде за играчите, които към този момент са взели решението да дарят парите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР