Играчите и треньорският щаб на Саутхамптън ще дарят за благотворителност

...
Играчите и треньорският щаб на Саутхамптън ще дарят за благотворителност
Коментари Харесай

Играчите на Саутхамптън даряват петъчните си надници за благотворителност

Играчите и треньорският щаб на Саутхамптън ще дарят за щедрост дневните си заплати за петък, когато изгубиха пагубно с 0:9 от Лестър. Новината бе оповестена публично на уеб страницата на " светците ", съгласно който това е първата крачка в напъните на тима да се реваншира пред почитателите на тима.

В петък " лисиците " премазаха Саутхамптън с 9:0 и изравниха върха на Манчестър Юнайтед за най-разгромен триумф в ерата на Висшата лига. Резултатът е безспорен връх за най-голяма победа на непознат терен в британския футболен хайлайф.

Перспективите пред Саутхамптън в идващите дни обаче не наподобяват изключително оптимистични за почитателите, защото в границите на седмица " светците " имат две гостувания на Манчестър Сити - първото за Купата на лигата във вторник, а по-късно и в 11-ия кръг на Премиър лийг.
#SaintsFC’s first-team players and coaching staff have decided to donate their wages from last Friday to @SFC_Foundation: https://t.co/EMVlHTrjr6
— Southampton FC (@SouthamptonFC) October 27, 2019 Премиър лийг 9 кръг, събота 19 октомври  Уулвърхамптън 1:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР