Играчите и треньорския щаб на Борусия Дортмунд изразиха подкрепата си

...
Играчите и треньорския щаб на Борусия Дортмунд изразиха подкрепата си
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд със силно послание към Себастиан Алер

Играчите и треньорския щаб на Борусия Дортмунд показаха поддръжката си към съотборника на отбора Себастиан Алер.

Цялото семейство на Борусия Дортмунд е тук, с цел да поддържа Себастиан Алер. Бъди мощен, написаха от клуба в Туитър, публикувайки и фотография с целия щаб и играчите, които държаха и три фланелки на Алер.

Нападателят беше диагностициран по-рано през днешния ден с рак на тестисите и напусна лагера на Дортмунд, с цел да се лекува.

Алер дойде през това лято в Дортмунд след трансфер от Аякс.

Играчът се е почувствал зле през вчерашния ден и незабавно са му направени цялостни проучвания, които са разкрили рака. До края на седмицата ще стане ясно в какъв стадии е заболяването. От Дортмунд желаеха от медиите да не спекулират със положението на Алер и ще разгласяват незабавно информация, когато е ясно какво се случва.

„ Тази вест през днешния ден пристигна като потрес за Себастиен Алер и всички останали. Цялото семейство на Борусия Дортмунд се надява Себастиан да се възвърне изцяло допустимо най-скоро и още веднъж да можем да го прегърнем. Ще създадем всичко по силите си уверете се, че той получава допустимо най-хубавото лекуване ", сподели спортният шеф на клуба Себастиан Кел.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР