Игра на тронове - Домът на драконаХубавите новини и преживявания

...
Игра на тронове - Домът на драконаХубавите новини и преживявания
Коментари Харесай

Домашно кино: "Домът на дракона", Samaritan със Силвестър Сталоун и биографичен сериал за Майк Тайсън

Игра на тронове - Домът на драконаХубавите вести и прекарвания за почитателите на феномена " Игра на тронове " идват с премиерата на сериала, основан на романа " Огън и кръв " на Джордж Р. Р. Мартин, който е и негов ко-създател и изпълнителен продуцент. Историята на поредицата се развива 200 години преди събитията в сагата и показва историята на дом Таргариен в 10 епизода.
Премиера, HBO Max и HBO
SamaritanВ този супергеройски екшън филм 13-годишният Сам Клиъри подозира, че неговият тайнствен и усамотен комшия господин Смит (Силвестър Сталоун) е легенда под прикритие. И това е по този начин - прочут като Самарянина, този мощен страж на града се счита за погубен преди повече от 20 години от неговия противник, злодея Немезис. С възходящата престъпност и безпорядък в близост Сам слага за своя задача да убеди съседа си да стане още веднъж героят, от който хората обезверено се нуждаят.
Премиера, Amazon Prime Video Original, 26 август
Реклама Mike
Биографичен сериал от 8 епизода, отдаден на спорния живот и кариера на първенеца по бокс в тежка категория Майк Тайсън (Треванте Роудс). Оригиналното заглавие на Hulu със сюжета на Стивън Роджърс (I, Tonya) преглежда " класата и расата в Америка, славата и силата на медиите, омразата към дамите, обещанията на Американската фантазия и нашата лична роля в оформянето на историята на Майк ".

Премиера, Hulu, 25 август
Свързани публикации Домашно кино: новата акомодация на A League of Their Own 12 август 2022, 06:14 Домашно кино: The Sandman с Том Стъридж и The Last Movie Stars за Пол Нюман и Джоан Удуърт 5 август 2022, 06:14 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР