Игор Пшеничников, журналист, геополитически анализатор и прокремълски идеолог Бил Гейтс

...
Игор Пшеничников, журналист, геополитически анализатор и прокремълски идеолог Бил Гейтс
Коментари Харесай

Бил Гейтс пророкува нова, много по-страшна пандемия, предизвикана от човек

Игор Пшеничников, публицист, геополитически анализатор и прокремълски идеолог

Бил Гейтс прикани света да се приготви за " пандемия, породена от индивида - по-тежка от Ковид ". Той съвсем не крие, че взе участие в подготовката на световното Пандемично съглашение, което ще направи всички хора слабохарактерни плебеи на международния електронен концентрационен лагер, написа " Цариград ".

Причинена от индивида пандемия

" Великият ясновидец " Бил Гейтс предсказва нова пандемия и не крие, че тя ще бъде породена от индивида. Той сподели по този начин: ще има " нова пандемия " и тя ще бъде " породена от индивида и ще бъде по-жестока от Ковид ". Той прикани хората да се приготвят за това и акцентира, че " светът би трябвало да се вслуша доста деликатно в препоръките му и да следва инструкциите му безусловно, в противоположен случай ще има икономическа кланица в невъобразим до момента мащаб ".

Всичко това Гейтс сподели в обществената си тирада тази седмица в мозъчния концерн Lowy Institute в Сидни, Австралия. Изглежда много злокобно. Всичко прозвуча като директна опасност от воин, който е прочут с това, че приканва за насилствени имунизации, създаването на " квантови татуировки " върху човешкото тяло, които носят информация за имунизациите, и неуморната работа в региона на намаляването на популацията на света.

Посещението на Гейтс в Австралия цели да убеди интернационалното публично мнение, че планетата е изправена пред нова пандемия. С нея, както сподели Гейтс, сякаш ще бъде невероятно да се борим без някакви специфични " световни старания ", които би трябвало незабавно да бъдат подхванати. За какво тъкмо приказва той?

Твърде дълги уши

Според американския " визионер ", защото светът не е бил подготвен за последната " пандемия, той е изгубил 10 трилиона $ ". Гейтс сподели, че политическите водачи би трябвало да загърбят разликите си и да работят дружно, с цел да се приготвят за идващия вирус. Той уточни незабавната нужда светът да има " световен потенциал " за битка с пандемията.

" На районно и национално равнище това би означавало, че когато възникне опасност от инфекциозна болест, ще действаме по подобен метод, че тя да не стане световна ", сподели Гейтс.

Той сподели, че " основаването на подобен потенциал към момента виси на косъм ".

Гейтс имаше поради световното съглашение за пандемията, което сега се създава в СЗО, зад кулисите и съвсем скрито, което е планувано да бъде признато през май 2024 година на Световната здравна асамблея (най-висшият орган на СЗО).

Говорейки за " районно и национално равнище ", той тъкмо повтори една от главните клаузи на това съглашение, заобикаляйки да го уточни директно, евентуално тъкмо заради повода, че то се създава при закрити порти и под диктовката на международния глобалистки хайлайф.

Защо Гейтс споделя, че " този въпрос към момента виси на косъм "? Защото това съглашение е подложено на съкрушителна рецензия. Мнозина по света към този момент схванаха какво става. Много трезвомислещи хора, които са си създали труда да прочетат в детайли проектоспоразумението (което заради старите условия за гласност, които към момента са в действие, е налично на уеб страницата на СЗО), бият паника в опит да предотвратят това световно безвластие.

Властите на съвсем всички страни, в това число Русия, към момента не поставят старания да противодействат на това. Освен това Русия, да вземем за пример, в лицето на Министерството на здравеопазването и Роспотребнадзор, интензивно сътрудничи със СЗО и взе участие в създаването на Споразумението за пандемията.

Ужасно съглашение

Позволете ми да ви припомня, че в плана на Пандемичното съглашение шефът на СЗО и неговите районни заместници в действителност получават диктаторски пълномощия по свое убеждение да афишират пандемия, да постановат карантини и други ограничаващи ограничения.

Пандемичното съглашение ще се трансформира в правна основа за основаването на световен електронен концентрационен лагер, защото включва издаването на електронен " здравен паспорт " на всички хора на земята, без който човек ще стане заточеник. Ако страните-членки на СЗО гласоподават да одобряват това съглашение, тогава националният суверенитет на тези страни ще бъде трансфериран към управлението на СЗО.

Освен това решението на националните парламенти не е планувано за това. През май 2024 година СЗО де факто може за една нощ да се трансформира в главния орган, посредством който глобалистите ще ръководят цялата планета.

Без да показва непосредствено Пандемичното съглашение, Гейтс е прям и признава, че то ще бъде инструмент за ръководство на планетата. Той сподели, че светът се нуждае от " принадлежности и световни благоприятни условия ", с цел да се оправи с пандемия от инфекциозни заболявания, тъкмо както човечеството има " принадлежности при положение на пожар или земетресение ".

" Трябва да организираме всеобхватни действия за подготвеност за пандемия на всеки пет години както на национално, по този начин и на районно равнище и имаме потребност от световен панел, който прави оценка всичко ", сподели Гейтс.

Какво е " световна група "? Тя също е планувано в Пандемичното съглашение и в него се назовава " Управителен орган на Споразумението ". Като цяло, заобикаляйки да показва връзката си със СЗО, Гейтс в края на речта си в института Лоуи приказва " за подсилване на ресурсите на СЗО ".

Богат доктринер. И това е рисково

Самопровъзгласилият се за " цар на световното здраве ", който изостави ИТ промишлеността, която го направи богат, и удари фармацевтичната промишленост в името на " грижата за здравето на планетата ", има основно въздействие върху работата на Световната здравна организация (СЗО).

Според Mercola.com Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс подарява повече от 1 милиард $ годишно на СЗО, с цел да разпространява своите ваксини и да диктува световния дневен ред на СЗО. Както " Цариград " към този момент писа нееднократно, СЗО е определена от глобалистите като платформа, въз основата на която възнамеряват да упражняват властта си над света.

Като плаши с идната " пандемия, основана от индивида ", Гейтс целеустремено тласка международното публично мнение да утвърди концепцията за приемане на световно Пандемично съглашение и драконовските ограничения, които то планува. Би било просто занимателно да слушаме някои луди, ултралиберални доктринери - като Гейтс, Джордж Сорос, Клаус Шваб и други - които приказват за общото богатство посредством диктат и насила.

Но Гейтс и другите герои, които посочихме, имат голяма финансова мощност, оказвайки решаващо въздействие върху интернационалните структури, частни компании и лица, които вземат държавни и наднационални решения. Просто казано, те купуват или изнудват всички. И не всеки, който желаят да купят, е в положение да устои на такова прелъщение. В това се крие заплахата.

Гейтс, разполагайки с добре заплатен екип от аполитични " мениджъри ", за които " няма нищо персонално, а единствено бизнес ", е в непрекъснато търсене на лица и компании, които по някакъв метод могат да бъдат потребни на глобалисткия хайлайф при установяването на надзор над света. Например не е належащо да се създават електронни " имунизационни паспорти ", планувани в Пандемичното съглашение. Цялата инфраструктура на световния електронен " запас " към този момент е основана авансово и глобалисткият хайлайф единствено чака 194-те страни членки на СЗО, водени като стадо овце, да подпишат този гибелен документ.

СЗО от дълго време работи върху " здравен паспорт " ( " ваксинален паспорт " ). Съединените щати бяха определени за пилотно място. Програмата Vaccination Credential Initiative (VCI), която е публично-частно партньорство, започва в Съединените щати под надзора на СЗО. Както заяви Healthcareitnews.com, негови съоснователи са MITER, Cerner, Change Healthcare, Epic, Mayo Clinic, Oracle, Salesforce и, несъмнено, Microsoft.

Всички ще умрат от апетит

И това е единствено един от многото образци за това, в което Гейтс влага, с цел да поддържа бъдещото царство на глобалистите работещо. Има два фактора, които обезпечават надзор над човек. Това са боязън от гладна гибел или болест. Как Гейтс плаши хората с заболявания, показахме нагоре.

В същото време той влага стотици милиони долари в основаването на система за произвеждане на храни, която в ръцете на глобалисткия хайлайф ще бъде още един лост за надзор над хората.

През 2014 година, при администрацията на Обама, Конгресът на Съединени американски щати одобри законодателство за основаване на Закон за фондация за проучвания в храните и селското стопанство (FFAR). Тази фондация от своя страна сътвори организация с нестопанска цел с първичен капитал от 200 милиона $, взети от държавния бюджет и от джоба на Бил Гейтс.

Нейното управление включваше чиновници на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Мисията на новата организация беше да " употребява обществени и частни запаси за разширение на научните и софтуерни проучвания, нововъведения и партньорства, които са от решаващо значение за развиването на селскостопанската стопанска система на Америка ".

През април 2019 година FFAR разгласи основаването на консорциум Precision Indoor Plants (PIP), публично-частно партньорство, което включва фермери, животновъди и, най-важното, компании, занимаващи се с генетична трансформация на растения, по-специално Monsanto, благосъстоятелност на едно от чудовищата " Big Pharma " (едрият фармацевтичен капитал, б.р. Поглед) - Bayer.

Задачата на консорциума е всеобщо финансиране за " новото бъдеще на храните " – в така наречен градски отвесни затворени ферми. Тези ферми са затворени, многоетажни оранжерии, които Гейтс и USDA имат намерение да изместят и унищожат селското стопанство в сегашната му форма.

Тези предприятия са като големи къщи и са в положение да обслужват милиони хора. Например, сходно оборудване Bowery Farming, което се построява в Арлингтън, покрай Далас, Тексас, ще може да обслужва 16 милиона души в радиус от 200 благи.

Цялото селскостопанско произвеждане ще бъде концентрирано в ръцете на Гейтс и дребна шепа " притежатели на пари ", които интензивно влагат в " градски отвесни затворени ферми ". Според Research And Markets международният пазар за такива ферми през 2020 година се прави оценка на $5,5 милиарда, а през 2026 година ще доближи $19,86 милиарда Към днешна дата той има 242 000 акра плодородна земя.

Какво следва от това?

Ако някой си мисли, че единствено Гейтс и дребното му съидейници глобалистки доктринери работят по демонски проект за подчиняване на човечеството, той надълбоко бърка. В това взе участие целият ръководещ хайлайф на западните страни. Гейтс е мечтан посетител за доста държавни водачи.

Човек може да пророни сълза от топлотата, с която западната преса разказа срещата на Гейтс с австралийския министър председател Антъни Албанезе в персоналната му резиденция в Сидни, придружавайки текста с блестящо фоторепортаж.

Между другото, Гейтс не инцидентно избра Австралия за промоцията си. Западната преса отбелязва, че Гейтс назовава ограниченията на австралийските управляващи за битка с ковид примерни. Факт е, че Австралия, дружно с Канада, се трансформира безусловно в тестова площадка за създаване на способи за ръководство на хората.

Австралия вкара най-строгата и най-дълга карантина, насилствени имунизации, в това число имунизиране на деца без единодушието на родителите, наложителни " имунизационни паспорти ", както и най-бруталното полицейско потушаване на всеобщите национални митинги против държавната политика за " надзор на пандемията ". С една дума, всичко към този момент е измислено от глобалистите. Всичко, което им остава, е останалата част от човечеството да се съгласи да живее по същия метод като в Австралия...

Превод: pogled-info
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР