"Идват извънземните! Аз ви казах! Светлите сили се вселиха в

...
"Идват извънземните! Аз ви казах! Светлите сили се вселиха в
Коментари Харесай

Проф. Стамен Стаменов: Извънземните кацат в Стара Загора!

"Идват извънземните! Аз ви споделих! Светлите сили се вселиха в тези хора, съветници от Стара Загора, и ето го обстоятелството - градът ще бъде разгласен за център на Вселената. С този паметник ще извикаме извънземните да се появят публично. Аз от години приказвам за този факт ".

Така се израдва проф. Стамен Стаменов, физик и експерт по паранормални феномени и парапсихология, на новината, че Стара Загора става център на Вселената публично, написа в. "България през днешния ден ". Най-известният уфолог у нас, приключил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно учебно заведение в Долна Митрополия, е безапелационен, че с този жест да обявим конкурс за създаване на паметник с обръщение към вселенската общественост споделяме на извънземните, че сме подготвени за среща с тях.

"Няма единствено по планините да вървят. Както се споделя: "Полето ражда тиквите, планините - хората ". Няма единствено в Родопите и Странджа да се появяват извънземните, ще дойдат и в града. Добре, че няма да изберат София. То има за какво ", показа още проф. Стаменов, който от години се занимава с проучване на извънземен живот, даже твърди, че самият той е бил на транспортен съд на НЛО.

"Много ме радва, че вървим към смяна за положително. В момента 90% от хората на планетата трептят на ниска осцилация. Ценностната им система е единствено пари и благосъстояние. А всеки, който е сложил тези цели в живота си да натрупа, не взе участие в еволюцията на човечеството, а пречи и по тази причина бива отхвърлен - т.е. умира от някакво неизлечимо заболяване. От своя страна и самата планета еволюира, като трансформира вибрациите си и минава през други измерения. И ние в случай че не се променяме, да ставаме по-духовни същества, също ще измрем ", безапелационен е Стаменов.

Според думите му, щом към този момент сме дали поръчка, че желаеме да се срещнем с тях, извънземните могат да ни се материализират.

"Те живеят по 200 години, вместо гръбначен дирек имат три хрущяла и много по-малко ребра от хората. Могат да четат мисли и да поддържат връзка телепатично. Високи са към 1,2-1,3 метра. Пръстите им наподобяват съвсем като на хората, само че общуването с тях е доста изключително. Влизате в стаята, където се намират, и внезапно чувате отговор на въпроса, който единствено сте си намислили с вашия личен глас ", изяснява за първата си среща Стаменов, който няма самообладание още веднъж да се види с "братята " си.

"Нашата България благодарение на извънземните ще избави света, ще видите! Хората тръгваме към положително да се променяме - от Стара Загора, Хасково, който също се разгласи за град на Богородица, и така нататък Ще оцелеем! ", безапелационен е професорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР