Идва най-мрачното пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна

...
Идва най-мрачното пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна
Коментари Харесай

Настъпва най-мрачното Пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна и носи опасност!

Идва най-мрачното пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна и ни грози заплаха! Днес, на 25 март 2024 година настава Пълнолуние, което нашите предшественици са наричали „ Червеева луна “. Това забавно име се появява по отношение на началото на интервала, когато земните червеи изпълзяват на повърхността на почвата след дълга зима. Това е предвестител на настъпващата дълго чаканата топлота, която непроменяемо носи позитивни промени.

По времето на това пълнолуние тъмната сила ще повлияе на всеки от нас. В подобен интервал не се изненадвайте от неочаквани срещи с хора, които ви се костват неприятни. На пълнолунието през днешния ден всеки човек би трябвало да се ресурси с самообладание и да не реагира прекомерно остро на сходни неща, с цел да не се изчерпа така и така отслабналият след зимата ресурс от жизнеспособност.

Мартенското пълнолуние ще е в знака Дева и подарява протичащия интервал с мека женска сила. От друга страна се намесва и Лунно затъмнение, което ще усложни протичащия астрологичен феномен, като внесе в него отрицателни трептения.

Пълнолунието през март

Особеност на всяко пълнолуние е очевидният проблем със съня, дължащ се на резултата на Луната върху човешкото тяло. През тази нощ не би трябвало да разчитате на дълга и качествена нощна отмора. Добрата вест е, че Пълнолунието отваря безкрайни благоприятни условия да видите някои събития, които преди са били скрити.

По това време доста хора могат да бъдат излъгани от страсти и дейности, тъй че на първо място би трябвало да се придържаме към логиката и умереността във всичко. Опитайте се да ограничите общуването си с персони, които ви се костват неприятни. Откажете се и от действия, които ви изморяват, нервират и провокират потиснатост. Прекарайте деня във метафизичен размишления или заобиколени от обичани хора.

Какво не би трябвало да се прави на Пълнолуние 25 март 2024 г

Избягвайте всички рискови моменти – както физически, по този начин и психически. По време на това Пълнолуние недейте да се подлагате на никакви интервенции, да се премествате на ново място, да ходите на дълги пътувания и, несъмнено, да влизате в спорове, защото всяко от тези събития ще аргументи сериозна щета на вашето психическо здраве.

Какво можете да вършиме на пълнолуние 25 март 2024 г

На този ден шанс ще имат единствено тези, които през целия ден следват правилото: „ Каквото и да се случи през днешния ден, не ме визира “. Хората, които са в положение да запазят успокоение в разнообразни обстановки, ще останат удовлетворени.

По време на Червеева Луна най-трудно ще е на прочувствените и чувствителни натури. Те могат да почувстват физически дискомфорт, тъй че в случай че е допустимо, най-добре е да си останат вкъщи, като изоставят всякаква суетност. Не е елементарно за избухливите хора да преживеят подобен интервал, защото би трябвало да управляват държанието си, с цел да не основават проблеми.

 

Източник – Edna.bg

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР