Идва лято и отново поглеждаме към банските костюми. Какво ще

...
Идва лято и отново поглеждаме към банските костюми. Какво ще
Коментари Харесай

Какви бански са модерни това лято?

Идва лято и още веднъж поглеждаме към банските костюми. Какво ще бъде съвременно тази година?

Ако един бански костюм е едноцветен, това не значи, че той е отегчителен. Липсата на повече нюанси се компенсира от кройката и фините украшения като панделки, кормила или халки в региона на бюста и талията.

Харесвате изискания дизайн? Ако отговорът е „ да “, то ще незабавно ще заобичате тазгодишните трендове при дамските бански. Монокините имат едни от най-интересните кройки. Те са с грациозен и достоверен дизайн, в който ще изглеждате неотразимо.

От вас зависи кой вид бански ще предпочетете, в случай че имате потребност да прикриете корема. Можете да изберете цялостен бански или пък подобен от две елементи с висока талия. Не изключвайте и танкините. Те са извънредно мъдро решение тъй като могат да бъдат подгънати при потребност.

Искате ли да се почувствате като кралица на плажа? Тогава изберете бански с висока талия. Това е превъзходен избор за дами, които не желаят да разкриват прекалено много от тялото си.

Освен това, те пасват на всяка фигура. Долнището с висока талия се съчетава отлично с раиран топ, да вземем за пример.

В взаимозависимост от размера на бюста си можете да изберете закопчаване с тока на гърба и типичен презрамки, модел с връзки или подобен без презрамки. Това лято банските с една презрамка са супер шлагер. Ще се влюбите в тяхната зашеметяваща грациозност.

Ако не харесвате едноцветни бански, само че не сте почитател на супер ярките цветове и претекстове, пастелните нюанси са превъзходен тренд за вас. Те пасват на всевъзможни кройки., а в това време са ненатрапчиви и доста нежни. Можете да изберете модел с леки флорални или фигурални претекстове, които единствено ще добавят хубостта на банския и кожата ви.

Имате малко момиченце вкъщи, което към този момент се интересува от мода и желае да се облича като мама? Купете му нов бански костюм, с който може да играе във водата и на плажа, само че въпреки всичко да се усеща като принцеса. И за най-малките към този момент има огромно многообразие от цели бански и такива от две елементи. Все отново, не забравяйте, че за децата удобството е най-важно. Модерни са дизайните с дини, авокадо, фламинго и, несъмнено, пеперуди и пера. Ще откриете бански костюми за момиченца в необятна гама цветове, като сега най-предпочитани са тези в причудливи или пастелни тонове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР