Идва като доклад от Интегрираната класификация на фазите на продоволствената

...
Идва като доклад от Интегрираната класификация на фазите на продоволствената
Коментари Харесай

Най-големият пакет помощ за Обединеното кралство за изхранване на 275 000 души в Газа на фона на предупреждения за „неизбежен глад“

Идва като отчет от Интегрираната подредба на етапите на продоволствената сигурност (IPC), партньорство на повече от дузина държавни управления, помощ от Организация на обединените нации и други организации, които дефинират сериозността на питателните рецесии, предизвестиха, че „ гладът е неминуем “ в.

Лорд Камерън прикани Израел да разреши повече помощ в раздраната от войната територия. от решаващо значение е да продължим потока от помощ да се придвижва към Газа, с цел да сложим завършек на страданието, и по тази причина тази последна доставка на помощ от WFP е толкоз жизненоважна, " сподели той.

" Докладът на IPC предизвестява за иден апетит Нуждаем се от непрекъснат филантропичен достъп по шосе, с цел да получим повече помощ.

„ Продължаваме да настояваме Израел да разреши отварянето на повече пропускателни пунктове и за по-дълго време, както и възобновяване на опазването на здравето, водоснабдяването и канализацията. “

Външният министър желае Израел да усили потенциала си за безвредно разпределение на помощта в границите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР