Идва есенно-зимния период! Искате да избягате от градския шум, натоварения

...
Идва есенно-зимния период! Искате да избягате от градския шум, натоварения
Коментари Харесай

Ето го най-актуалния наргиле бар и ресторант в София! „Арабия“ е мястото, където ще се насладите на живота

Идва есенно-зимния интервал! Искате да избягате от градския звук, натоварения трафик и нечистият въздух в огромния град? Имаме идеалното решение  за вас – истински оазис ви чака в кв. „ Бояна “ - наргиле бар и ресторант „ Арабия “! Особено подобаващ е за отдих, другарски срещи или значими за вас фамилни и фирмени събития и предлага спокойна и елегантна конюнктура.

Заведението, което е хем близо, хем задоволително надалеч от врявата в града, ви чака със своята райска градина, дървени бесетки с бели пердета и доста зеленина! Просторът е задоволителен, с цел да побере близо 90 души.

И атмсоферата вътре напълно не е за подценяване – има няколко зали, решени в жанр ар деко,  с обилна украса, кресла и сепарета, с пригодени към тях 60 места.

В новото меню за ядене пък може да намерите подбрани специалитети от европейската и ориенталската кухня, приготвени от  майстор готвачи от Близкият Изток.

Менюто на Bar & Dinner Arabia е класен асортимент подбор от свежи салати, сочен  първокачествен грил, риба и морски блага, ароматна чорба, апетитни разядки, вкусно домашно приготвени десерти. Обслужването е съвършено, екипът е ухилен, общителен, предпазлив, постоянно там, където има потребност от него, само че без да се натрапва и да смущава диалога на клиентите.

За феновете на наргилета – това също е точното място за вас!             Традиционни, стъклени, наргилета в плод – всичките са направени ръчно в Дубай и ще бъдат приготвени пред вас от занаятчия. Той ще ви предложи чудесни мискове, ще се грижи тютюнът да гори отмерено и да има задоволително въглени, до момента в който го пушите.

И в случай че си мислите, че екстрите на наргиле бар и ресторант „ Арабия “ свършват до тук... лъжете се. На ваше разположение са и игрите: шах, табла и билярд. Паркомястото ви извън е гратис, а в случай че сте с деца - за тях има приспособен специфичен външен детски ъгъл!

Заповядайте!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР