Идиличната връзка на Златка Райкова и Карен май не е

...
Идиличната връзка на Златка Райкова и Карен май не е
Коментари Харесай

Карен удари Златка

Идиличната връзка на Златка Райкова и Карен май не е толоква безоблачна, в случай че съдим по това, което сподели неотдавна в обществените мрежи силиконката.

Двамата непрекъснато се хвалят с екзотичните местенца, на които вървят и за това каква обич и благополучие царува от самото начало посред им. Наскоро оповестиха даже, че ще карат втори меден месец в Тайланд

Само че че това, което направи неотдавна Карен, надали се връзва с този розов сюжет. Защото от фрагментите, които самата Златка сподели в мрежата, се вижда, че той замахва с много експанзия в погледа да я удари.

 undefined

С тях била и детегледачка, с цел да се грижи за синовете на Златка, защото двойката планирала да остане близо 20 дни в екзотичната страна, с цел да избяга от студеното и неприятно време у нас.

Райкова не стопира да качва фотоси от глезотиите, на които се любуват двамата, само че сгафи грубо, допускайки всички да видят и тъмната страна на някогашния тенисист. 
Как ще реагира в този момент Златка, а и самият Карен, даже и не гадаем. Ще изчакаме, ще забележим. А дали модифицираната плеймейтка е яла и различен път плесници от обичания си, оставяме на вас да прецените.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР