IDF пуснаха кадри, в които се твърди, че показват нейната

...
IDF пуснаха кадри, в които се твърди, че показват нейната
Коментари Харесай

Израел „атакува въоръжени мъже в тунелите на Хамас“, докато Газа е изправена пред „катастрофа за общественото здраве“

IDF пуснаха фрагменти, в които се твърди, че демонстрират нейната наземна интервенция в Газа

Прекратяването на огъня е „ въпрос на живот или гибел “

The Агенцията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци, известна като UNRWA, споделя, че близо 672 000 палестинци се приютяват в нейните учебни заведения и други уреди, което е четири пъти повече от техния потенциал.

Ръководителят на UNRWA Филип Лазарини упрекна Израел в „ групово наказване “ и за наложително изселване на палестинците от северна Газа на юг, където те към момента не са в сигурност.

На изключителна среща на Организация на обединените нации в понеделник той също предизвести, че „ незабавното филантропично преустановяване на огъня се е трансформирало във въпрос на живот и гибел за милиони ".

Агенцията добави, че 64 от чиновниците й са били убити от началото на войната, в това число мъж, погубен със брачната половинка си и осем деца късно в понеделник.

" Това е най-големият брой филантропични служащи на Организация на обединените нации, убити в който и да е спор по света за толкоз малко време “, сподели представителят Джулиет Тума.

„ UNRWA в никакъв случай няма да бъде същата без тези сътрудници. “

Прочетете повече за тази история:
Няма къде да се скриете в Газа, до момента в който бомбардировките разделят региона
Семейства на заложници споделят, че „ непрекъснато мислят “ за тях
Малцина имат вяра на Нетаняху в Израел и той ще се бори да убеди Запада

Междувременно сирените за въздушна паника прозвучаха в град Ейлат на Червено море във вторник и израелската войска съобщи, че е свалила наближаваща „ въздушна цел “.

След в началото предизвестие за допустимо „ навлизане на противников аероплан “, военните споделиха, че са разпознали „ въздушна цел, приближаваща се до израелска територия “.

„ Нямаше опасност или риск за цивилните “, добави той.

Повече от 1400 души са били убити от израелска страна, съгласно държавното управление на страната, след първичната офанзива на Хамас.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР