Идеята за въвеждането на задължителна ваксинация срещу COVID-19 във всичките

...
Идеята за въвеждането на задължителна ваксинация срещу COVID-19 във всичките
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Време е да открехнем вратата за дебат за задължителна ваксинация в ЕС

Идеята за въвеждането на наложителна имунизация против COVID-19 във всичките 27 държави-членки на Европейския съюз стартира да се прокрадва измежду управителните фактори в Брюксел.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28793
Председателят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е призна през вчерашния ден, че на този стадий " би могло да се открехне вратата за сходен спор ". Тя акцентира, че " би желала да види какво би могло да се каже по въпроса " със наложителната имунизация в границите на Общността и прикани всички да споделят своето мнение.

На този стадий е несъмнено, че така наречен Коронавирус паспорт (зелен сертификат) ще продължи да работи в Европейски Съюз, в който би трябвало да участва информация дали сме имунизирани, прекарали заболяването или имаме негативен тест. Според мнозина управителни фрагменти в Брюксел обаче тази мярка не е задоволителна, заради което е неотложно да стартира да се обмисля съществено концепцията за наложителна имунизация.

Засега Австрия остава единствената държава-членка на Европейски Съюз, която вкара наложителна имунизация за цялото си население, като мярката ще влезе в действие през февруари 2022 година Гърция от своя страна също наложи наложителна имунизация, само че за жителите си над 60-годишна възраст.

Световната здравна организация предложи на Европа да побърза с вземането на незабавни превантивни ограничения против ограничаването на ковид, в това число и в случай че се постанова наложителна имунизация, осведоми 20minutos.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28793  Още две жертви взе COVID-19 в Габровско Още две жертви взе COVID-19 в Габровско  Близо 50% от македонците считат, че Коронавирус се пръска от самолети преднамерено Близо 50% от македонците считат, че Коронавирус се пръска от самолети преднамерено  В Испания упорстват за едни и същи пандемични ограничения в цялата страна В Испания упорстват за едни и същи пандемични ограничения в цялата страна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР