Идеята на спорта е да обединява хората, да ги кара

...
Идеята на спорта е да обединява хората, да ги кара
Коментари Харесай

Какво правят 34 000 плюшени играчки на хокейно игрище

Идеята на спорта е да сплотява хората, да ги кара да се раздвижат и, несъмнено, да ги прави по-добри. В днешно време като че ли фокусът се е изместил повече към изкарването на доста пари от спорт, само че има и положителни образци, за които към момента можем да се хванем.

Такъв е жестът на няколко хиляди хокейни почитатели. Става въпрос за хокеен мач от по-ниските дивизии в Съединени американски щати, а традицията повелява, че с наближаването на празниците би трябвало да се случват и невероятни неща. Когато тимът хазаин означи първия си гол в срещата, задачата на почитателите е да стартират да хвърлят плюшени играчки на леда.

We can watch this a thousand times #TeddyBearTossHershey pic.twitter.com/aonDNfOsjw
— Hershey Bears (@TheHersheyBears) 2 декември 2018 година

Този обред се назовава Teddy Bear Toss и може да наподобява малко чудноват, само че всички мечета, озовали се на игрището, отиват за щедрост. Тази година достойнството се падна на тима на Хърши Беърс (Hershey Bears) и неговите почитатели, които хвърлиха 34 798 плюшени играчки по време на неделния мач.

#TeddyBearTossHershey #BearsCares pic.twitter.com/wkhBgx2uBR
— Hershey Bears 3 декември 2018 година

Това е нов международен връх, като предходният беше подложен през 2015 година от Калгари Хитмен (Calgary Hitmen). Предишното най-хубаво достижение за Хърши Беърс пък беше през 2017 година, когато от леда бяха събрани 25 017 играчки, написа ESPN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР