Идеята да свържеш хартиената бюлетина и смесеното гласуване с неприемането

...
Идеята да свържеш хартиената бюлетина и смесеното гласуване с неприемането
Коментари Харесай

Даниел Митов: Хартиената бюлетина няма общо с блокирането ни за Шенген

" Идеята да свържеш хартиената бюлетина и смесеното гласоподаване с неприемането ни в Шенген, може да хрумне единствено на хора със синдром на деперсонализация-дереализация. Бива измама и нелепости, само че това към този момент би трябвало да бъде категоризирано като медицински случай и интензивно лекувано ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов. 

По-рано през днешния ден депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер съобщи, че хартиената бюлетина е коствала Шенген на България. 

" Това е като някой да съобщи, че не са ни приели в Шенген поради това видео, в което липсваше парапетът. Между другото, сходни проявления на откровена пропагандна шизофрения могат да бъдат следени всекидневно от рупорите на кремълската агитация, като Олга Скабеева и Владимир Соловьов. Тъпо облъчване с от дълго време омръзнали на всички клишета. Като логиката е - колкото и безпринципно да постъпваме, колкото и да лъжем, " наше дело правое " и всичко е разрешено в името на революционните идеали. Защото всичко, което не сме ние е " статукво ", " мафия ", " рептили ", " илюминати " и така нататък ", написа още Митов във Facebook профила си. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР