Идеята да обикаляме света с най-близките си приятели и да

...
Идеята да обикаляме света с най-близките си приятели и да
Коментари Харесай

Безпроблемно пътуване с приятели

Идеята да обикаляме света с най-близките си другари и да създадем безчет щастливи мемоари сигурно ни наподобява много примамлива. Но би трябвало да оставим първичната еуфория на назад във времето и да преценим трезво какви проблеми биха могли да зародят, в случай че се решим на пътешестване по другарски. Ето и някои от вероятните.

Време за нас

Колкото и да сме близки с приятелките си, всеки има потребност от моменти на усамотение и време, което да прекара самичък със себе си . Затова не трябва незабавно да се нахвърляме върху някого, решил за известно време да се отдели от колектива.

Може просто да желае да посети място, където да остане сами. За да не си омръзнем и да не се изпокараме на третия ден от ваканцията, добре е да прекарваме известно време надалеч от компанията на останалите . Дори просто да изпием едно кафе, взирайки се в далечината.

 Снимка 359941

Добра опция са и еднодневните екскурзии. Ако сме на проведена отмора, най-вероятно ще имаме сходна алтернатива. И не е належащо да вървим там, където приятелите ни желаят. Ако се отделим от тях, ще успеем да завържем и нови взаимоотношения с разнообразни и забавни хора.

Компромиси

Колкото и добре да се познаваме с приятелите си, фактът, че сме 24/7 дружно, може да ни направи много по-чувствителни към техните дребни дефекти . Затова е добре още преди тръгване всеки да си каже условията. Един може да желае да спи повече, различен да не може да живее без климатик, а трети да не си пада по дългите преходи.

 Снимка 359939

Тишина

Не е належащо да споделяме от самото начало, в което сме дружно. Тишината също е много потребна, изключително за съкращаване на напрежението . Ако ни е добре с някого, без да е належащо непрекъснато да си приказваме, значи сме в действителност близки.

 Как да създадем пътуването със аероплан по-приятно
Как да създадем пътуването със аероплан по-приятно

Лесни и потребни препоръки

Ползи

Преди да тръгнем на път е добре да сме наясно със мощните черти на всеки от нас , които могат да ни бъдат потребни. Например, един може да се ориентира добре по карта, различен приказва локалния език, трети е експерт в кулинарните изкушения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР