Идентифицирано е тялото на жена, намерено в челюстите на 13-футов алигатор от Флорида

...
13-футов (4-метров) алигатор е бил убит, след като е бил
Коментари Харесай

13-футов (4-метров) алигатор е бил убит, след като е бил забелязан във Флорида с останките на местна жена в челюсти, каза полицията.

Свидетел каза на местните медии, че е видял алигатора в канал Ларго, стискащ долната част на торса в устата си.

Офисът на шерифа на окръг Пинелас каза, че животното е убито и потвърди, че останките на 41-годишната Сабрина Пекъм са намерени във водния път.

Разследване ще установи обстоятелствата зад смъртта на жената.

Полицията каза, че депутатите са били повикани в 13:50 местно време в петък след сигнал за тяло във водния път.

Джамаркус Булард каза, че отивал на интервю за работа, когато забелязал алигатора с нещо, което първоначално изглеждало като манекен в устата.

"Забелязах, че има тяло в устата си - като долната част на торса - така че след като видях, че хукнах направо към пожарната", каза той на местните телевизионен оператор Fox 13.

"За първи път виждах алигатор в реалния живот, така че си помислих, че е доста готино, но след като видях какво има, бях като „това като манекен ли е?“

„Беше бледо и бяло.“

„Беше просто закрепено върху него и плуваше назад към дъното на канала... Просто не можех да повярвам, че е истинско“, каза той в друго интервю за 10 Tampa Bay.

Властите казаха, че алигаторът е бил хуманно убит и изваден от водния път, преди полицейски водолазен екип да извади останките на г-жа Пекъм.

Новинарски кадри показват огромен алигатор, проснат на тротоара, заобиколен от полиция и коли на спешна помощ.

Предстои аутопсихология за установяване на причината за смъртта.

Съобщава се, че е била създадена страница за набиране на средства за г-жа Пекъм от нейното семейство, което каза, че жената е била без дом по време на смъртта си.

Броуна Дорис, която каза, че е дъщеря на жертвата, написа: „Сабрина изгуби живота си внезапно, след като беше нападната от 13-футов алигатор.

"Семейството ни е в хаос, опитвайки се да се справи с този вид загуба."

Жителите наблизо казаха, че е виждал малки алигатори в района и преди, но не с размера на животното, намерено в този случай.

Дженифър Дийн каза на 10 Tampa Bay: „Това е лудост. Децата ми постоянно минават там. Така че наистина е страшно. Виждал съм четири или пет футови алигатори, но нищо толкова голямо.“

Г-н Булард добави: „Ще си взема колело или ще започна да ловя автобуса за работа. Имат малки вратички, но някой е умрял."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР