Идентични позиции по Истанбулската конвенция - подкрепа за референдума, категорично

...
Идентични позиции по Истанбулската конвенция - подкрепа за референдума, категорично
Коментари Харесай

БСП и Защита с идентични позиции

Идентични позиции по Истанбулската спогодба - поддръжка за референдума, изрично повреждане на договорката с ЧЕЗ и изговаряне на прокуратурата за произхода на капитала й.

Това са позициите, към които се сплотиха Българска социалистическа партия и Съюзът на патриотичните сили „ Защита ” по време на провела се среща сред двете партии. По време на диалозите стана ясно още, че и двете страни са на мнение, че в сходни покупко-продажби, като тази с ЧЕЗ, касаещи националната сигурност на страната, страната би трябвало да оказва нужния надзор.

И Българска социалистическа партия, и Съюзът на патриотичните сили „ Защита ” считат, че референдумът за Истанбулската спогодба е гаранция, че мнението на суверена ще бъде зачетено.

Двете партии показаха обща паника от духовната, икономическа и нравствена рецесия в страната. Те имат предпочитание за бъдещо съдействие по темите- патриотичното образование, националната сигурност, родолюбие, историческото завещание, както и недопускане на деформиране на обстоятелства и събития от историята на страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР