Идеи как да направим дома си по-уютен през есента. Тя

...
Идеи как да направим дома си по-уютен през есента. Тя
Коментари Харесай

Идеи как да направим дома си по-уютен през есента

Идеи по какъв начин да създадем дома си по-уютен през есента. Тя се усеща все по-осезаемо. Затова последователно се настройваме на вълна за топли питиета, дебели облекла и повече време, прекарано на уютно вкъщи.

Именно настъпването на есента е идеалният миг да пренесем малко от духа на сезона и в интериора, с цел да ни бъде още по-комфортно и прелестно.

Идеи по какъв начин да създадем дома си по-уютен през есента

Текстилът, който избираме, е от огромно значение за уютния домакински интериор. Плетените одеяла и пухкави възглавници са превъзходен вид, само че тази година интериорните дизайнери залагат и на по-смели и даже екстравагантни решения. Един подобен образец е кадифено спално долни дрехи в бургундско или наситено кафяво.

Монохромни цветови палитри

Те са много удобен избор за есента. Като използваме едни и същи тонове в цялата стая, сътворяваме уютно, обгръщащо чувство, изключително в случай че се спрем на земни тонове, като наситените кафяви нюанси в спалнята, за която към този момент споменахме.

За случаите, в които бихме си икономисали пребоядисването на стените у дома, можем да съвместим или цветовете на спалното долни дрехи с цвета на завесата, или завесите с цвета на килима.

„ Топло “ осветяване

За да ни е изцяло уютно обаче, също значимо е и осветлението вкъщи. Напоследък се залага на стенни лампи, защото те разрешават повече варианти за осветяване „ на пластове “. По този метод, комбинирайки ги с настолни лампи или други осветителни тела, можем да създадем меки фокусни точки на светлината в цялата стая. А това е много добра опция на осветлението непосредствено от горната страна, което е по-грубо.

Наситени червени тонове

Червеното е настоящ цвят и в модата, и в интериорния дизайн тази година. Освен това по всичко наподобява, че тази наклонност ще се резервира и през 2025 година, само че с една разлика.

Ярките, черешово червени нюанси, които бяха съвременни напоследък, към този момент се изместват от наситени нюанси с винени тонове, които са идеални за есенния сезон.

Източник: lifestyle

 

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР