Идеалният избор за жени 50+. Модерна прическа в много отношения

...
Идеалният избор за жени 50+. Модерна прическа в много отношения
Коментари Харесай

3 елегантни летни прически 2020 за жени 50+: 16 красиви примера

Идеалният избор за дами 50+. Модерна прическа в доста връзки става ключът към триумфа на хубав външен тип. В зрелост, изключително прическата би трябвало да бъде в съвършен ред.

Ако следвате модата и желаете да освежите облика, вземете за основа двете най-модерни прически на лято 2020.

1. 

1. Пикси

Къса прическа с безупречно завършена зона на короната придава на облика елегантна палавост и респектираща смелост. Базалният размер е сложна задача в зрелост, нишките стават по-тънки,  и изискват повече внимание.

Пикси обезпечава отлична пухкавост даже на тънка коса. Можете да изберете опцията, която ще дава отговор на вашето лице, тъй като дължината и формата на бретон в тази прическа са променливи.

2.

Красив избор е дълга диагонална ресни, пай гръб и блестящо оцветяване. Бретонът може да е прав, кичурите са по-къси – изборът е ваш. Но удължените кичури на лицето съвършено крият несъвършенствата на чертите и овала – не би трябвало да забравяте за това.

3.

4.

2. Боб- каре

Друг шлагер това лято, той ще се хареса на тези, които не са подготвени за радикални опити с дължина. Късите и междинните дължини са по-подходящи за зрели дами, затова, боб-каре е повече от подобаваща.

Важно е да изберете добър занаятчия, който ще направи верния прорез и ще обезпечи хубав размер в корените. Монохромното оцветяване ще направи облика още по-ефектен, безценен и млад.

5.

Можете да поставите фасул по разнообразни способи – всичко зависи от времето и желанието. Комбинацията от тези две прически пасва на съвсем всеки вид лице.

3. Боб

Традиционният фасул не губи позиция това лято. Това е една от най-подходящите прически за всяка възраст. В зрял фасул е належащо и тъй като има невероятни свойства срещу стареене.

6.

Тази прическа е съвременна, ярка, само че допустимо най-елегантна. Той е безусловно повсеместен, наподобява добре на дебели и тънки кичури, с всевъзможен вид и изображение. Основното е да изберете дължината и формата на бретон. През 2020 година обърнете внимание на лека асиметрия, изтъняване, композиция с прав и диагонален бретон.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Всяка зряла модница може да си разреши да освежи изображението благодарение на наклонност прическа. Това е най-сигурният метод!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР