Идеалната почивка за всяка зодия – как да изберем къде

...
Идеалната почивка за всяка зодия – как да изберем къде
Коментари Харесай

Идеалната почивка за всяка зодия


Идеалната отмора за всяка зодия – по какъв начин да изберем къде да почиваме по отношение на нашите зодиакални характерности. Вижте нашите препоръки:
Овен
Пешеходен туризъм

Овенът просто има потребност от адреналин. Скално катерене, втурване по планинска река – този тип релакс е доста подобаващ за вас. Насладете се на планински туризъм и пикантна кухня. Изкачете се до Алпите и други планини. Пешеходен туризъм по сенчести алеи, колоездене, каране на ски  – този вид отмора е фиктивен особено за вас. По-добре е да изберете екскурзии, които включват пътешестване с въздушен трамвай, посещаване на крепости с призраци, които бродят в залите, и по-късно вземете задоволително духовна храна на фестивал на класическата музика. Овенът е роден изобретател и с наслада би се впуснал в проучване на нови земи. Сафари в Африка също е идеална дестинация за вас.
Телец
Природа и история

За чувствения Телец „ земната “ отмора е най-подходяща. Отправете се към мъгливата Ирландия, където можете да се насладите на невероятните чувства от локалните бани и спа процедури. За Вас е квалифицирано богато многообразие от всевъзможни чудотворни процедури за подмладяване на тялото, духа и мозъка. Сините води и белите пясъци на Австралия също ще са по усета ви, а точно обляните в слънце оазиси, ситуирани близо до Големия бариерен риф и най-старите тропически гори. Телецът харесва елегантните места, екзотиката и непознатото. Но не и прекомерно дивите региони. Предпочитат да посетят цивилизовано място, което съчетава красива природа и впечатляваща история.
Близнаци
Екзотични градове

Насочете се напряко към Рио де Жанейро за забавно многообразие. Представете си хотелите над сините води на Атлантика и пясъчните плажове, потънали в буйна тропическа растителност, където ви чакат екзотични завършения и вкусни ястия. Комфортен престой за вас ще бъде в Египет. Близнаците обичат измененията и непрекъснатото придвижване. И почивката им е динамична, с доста километри зад тила. Отдалечеността на дадена дестинация не ги плаши въобще. Напротив – колкото по-трудно е достигането й, толкоз по-предизвикателна става тя в очите на Близнаците. Едно е значимо: мястото да кипи от живот. Тихите, уединени градове и курорти, откъснати от света, не са по усета им.
Рак
Уютни центрове

Ракът избира уютни центрове за отдих. Амстердам е съвършен за желанията ви. Неговите каменни мостове просто ще очароват представителите на тази зодия. Исторически хотели, ситуирани в центъра на комерсиалната зона, оферират сърдечно своите услуги. Ракът ще бъде изключително притеглен от обстоятелството, че наследството на националната просвета на Шотландия е отразено в традициите на актуалното население. Недалеч от Единбург, в горски парк, има палат – качете се до неговия 13-ти етаж. Ще имате приказна почивка и чудесна вечеря в подземието на замъка. Ако Ракът е в интервал на самооценка и самоосъзнаване, каквито нерядко го спохождат, то Индия е доста положително попадение.
Лъв
Рискове и разкош

Лъвът е самоуверен, ученолюбив, подготвен за всевъзможни начинания и опасности. Само най-хубавото може да ви достави наслаждение. За повече драма и пикантност се насочете към Индия. Най-добрите хотели там дават страхотни стаи и всичко, с цел да усетите атмосферата на кралските жилища. Насладете се на изкуството на локалните художници и неповторимите фонтани. Само Рим е кадърен да удари в самото сърце на Лъва. Няма да си простите, в случай че не посетите античното сърце на Рим – Ватикана. Огромни магазини и вълнуващи пешеходни турове ви чакат в този паметен град. Лъвът би се развълнувал и от  хубава и блажена отмора на Малдивите, Испания или някой гръцки остров.
Дева
Отлично обслужване

Девите избират чисто и умерено място с чудесно обслужване и качество. Отдаваш ли се на отмора – значи до дъно. Девата желае да отдъхва в някое красиво и китно градче, по опция отвън родната си страна. Чувства за несравними моменти от живота чакат Девите в Уругвай измежду очарователните аромати на бор и евкалипт. Перфектните места мъчно се намират. Друго елегантно леговище с най-хубавата кухня е Швейцария. За съзнателната и дейна Дева Швейцария предлага интензивно каране на ски (през зимата) и туризъм през лятото, на които с помощта на високото равнище на обслужване, можете да се насладите. Италианската атмосфера ще ви работи релаксиращо и зареждащо.
Везни
Романтични пътувания

На Везните ще им хареса на всички места, където има красива природа и доста забавни хора. Например Япония. Впуснете се в проучване на съкровищата на Япония, пробвайте кимоно. Ще останете удовлетворени. При пътешестване до Южна Африка, Йоханесбург, ръководен от планетата на Везните, ще се насладите на релаксиращата атмосфера на красивите градове покрай океана и рискови пътувания. Пътешествията ви би трябвало да бъдат в цветя, ароматни свещи, лунна светлина и по опция всичко да бъде за двама. Перфектният вид е екскурзия на място, където се е случила някаква красива любовна история. Верона и Венеция са близо до мозъка. Южна Франция и замъците в Бавария съща са по усета ви.
Скорпион
Мистика и случка

Истанбул, столицата на Турция, който е първокласен средиземноморски курорт, може да донесе благополучие на Скорпионите. Сауни, басейни, същински турски бани са необикновено наслаждение за представителите на тази зодия. Скорпионът не без наслаждение ще направи разходки сред известните ориенталски търговски сергии с бижута и обичайни килими. Може да отидете и по-далеч – Русия, ръководена от планетата на Скорпиона, предлага прелестна почивка в региона на Москва. Хотели на брега на езеро или река, измежду брезови гори, многообразие от действия навън: голф, катерене по изкуствени скали. Родените под този знак обичат случките, провокациите и мистериите.
Стрелец
Енергия и аромати

Стрелците ще заложат на рисковите пътешествия и свободата на придвижване. Така че, Сингапур, ръководен от планетата на Стрелеца, ще свърши работа. Опитайте да се отпуснете в една от многото стаи в най-високия хотел в Югоизточна Азия. Екзотичните страни оферират прелестни разходки в гората и сантиментални планински пътувания. Способни сте да стегнете багажа си безусловно за час, в случай че изникне нещо забавно. И въпреки всичко има места, към които не сте безразлични. Арабският свят ви работи като опиат. В страните от Близкия Изток се чувствате в свои води, зареждате се с сила и аромати, отпочивате оптимално. Но не бихте отказали и по-далечни дестинации като Перу или Венецуела.
Козирог
Фестивали и изложби

Козирогът слага високи стандарти, в това число за релаксация. Разкошът на Лондон ще ви зарадва с доста неща за проучване. Можете също да отидете до най-хубавите хотели в Мексико. Спокоен живот, изпълнен с страст, ви чака в това тропическо леговище. При опция организирайте екскурзията си по време, когато там има огромен фестивал, с цел да видите и него. И в случай че се случи в същия интервал да има кулинарна седмица или някакво ревю, би било прелестно. Съседните cтpaни също оферират чудесни благоприятни условия, а и са близко. Румъния е много добра дестинация. Но при по-добри финанси, не бихте се колебали да прелетите и над океана, с цел да видите Ниагара или Гранд Каньон.
Водолей
Фантастична кухня

Водолеите са запалени по нововъведенията. Трябва да посетят определен курорт в Югозападен Тусон и да се насладят на пустините на Аризона. На такова превъзходно място, Водолеите може да основат доста нови потребни и забавни запознанства. В допълнение към това е  фантастичната кухня и новите способи за лекуване. Ако се интересувате от различна медицина, би трябвало да отидете на най-хубавото място за такива цели – Индия. Насладете се на козметични процедури, от умел екип. С наслада ще включите някой град или околност в своята стратегия, в случай че съставлява интерес за вас. Чувствате се еднообразно добре, вървейки по някоя планинска екопътека в своята татковина или изследвайки непознати земи.

Риби

Море и зеленина

За Рибите най-хубавото място за отмора без подозрение е до водата. Например, остров Ман в северната част на Америка, почистен от Атлантическия океан, е идеално място. От балкона на удобен хотел, ситуиран на огромна височина до морето, можете да се насладите на величествения океан. Друго идеално място за Рибите е Хавай. Щастливо успокоение измежду тюркоазено море и зелени морави. Този първокласен курорт е основан за пътуващите Риби, търсещи очарователно и умерено леговище. Мексико е място, което ще ви задоволи и няма да се колебаете да го посетите още веднъж. Плажовете на Юкатан ще ви доставят дозата релакс. Там има съвършени места за гмуркане, които ще оцените по достолепие.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР