ИБ на БСП подготви предложението на партията за водачи на

...
ИБ на БСП подготви предложението на партията за водачи на
Коментари Харесай

Нинова знаела предварително за заявката на Радев за втори мандат

ИБ на Българска социалистическа партия приготви предлагането на партията за водачи на листата до Националния съвет. Водачите би трябвало да бъдат утвърдени от пленума. Новината заяви водачът Корнелия Нинова.

Почти 2/3 от водачите са експерти в областта на стопанската система, правото, медицината, инженери. Областните структури ще подредят листите надолу. Корнелия Нинова ще води листата в Пловдив.

Левицата поздравява президента и Илияна Йотова Знаех за изказването на президента Радев авансово, разгласи соцводачът. Това изказване беше належащо тъкмо в този миг, акцентира Нинова. Така Радев опровергал спекулациите, че ще прави своя партия. Това е почтена и открита позиция на президента, по думите ѝ. Тя е удовлетворена, че Радев е декларирал битка против безпринципните сделки и задкулисието .
 Радев се кандидатира за втори мандат Обновена
Радев се кандидатира за втори мандат

Това заяви той по време на годишния си доклад

Левицата, по думите на водача на Българска социалистическа партия, от дълго време води такива борби. Партията водила борба от изчистване на партията от сделките и задкулисието.

Властта би трябвало да се дава на жителите, посочи Корнелия Нинова. Партията в този мандат вадила на показ лобистките закони на ръководещите. Социалистите са правилни на поръчките, дадени от президента Румен Радев в годишния му доклад.

За абсурда с ОЛАФ, тя счита, че това е юридически въпрос и партията няма да се меси в работата на прокуратурата.

Веднага след изборите Българска социалистическа партия ще задвижи процедурата, с която да реши дали ще поддържа Румен Радев за втори мандат.
 Заявката на Радев за втори мандат понижава неопределеността в българската политика
Заявката на Радев за втори мандат понижава неопределеността в българската политика

Това мнение изрази полотологът Боян Балев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР